Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Ystävyydestä ja kaasoista

Ystävyydestä ja kaasoista

Minua pyydettiin kaasoksi viikonloppuna. Tuleva morsian on aina tuntenut minut parhaiten ja ollut lähimpiä ystäviäni. En silti halunnut olettaa automaattisesti olevani kaaso. Olin luonnollisesti aika innoissani, kun hän oli ojentanut minulle kuvassa näkyvän kortin. Takana oli ystävänpäivätoivotusten saattelemana ihana teksti. Tuli sellainen fiilis, että vaikka kaikki muu on muuttunut, niin mikään meidän välillämme ei ole. <3

Näitä häitä juhlitaan vuosi meidän häidemme jälkeen. Toivon olevani edes puoliksi niin hyvä kaaso kuin minun kaksi kaasoani ovat olleet tähän asti. Lähiaikoina hääsuunnittelu on ollut jokapäiväistä. Kaasoille on tullut tehtävää, ja nyt on sovittuna hääpalsu, jossa saavat raasut varmaan laidallisen lisää.

Kirjoitin aiemmin kaasojen valinnasta. Postauksen voit lukea täältä. “En ota kaasoja orjiksi” -kohta pomppasi heti silmään. Auts! Toivottavasti näin ei tule tosiaan käymään. 😀 Edelleen tärkeintä minulla on henkinen tuki hääpäivänä. Olen vieläkin sitä mieltä, että olisin voinut valita kenet vain häihin kutsutuista ystävistäni kaasoksi. Nämä kaksi olivat kuitenkin niin lähellä silloin, kun oli kaikista vaikeinta.

Mikä ihaninta: aikuisenakin voi ystävystyä. Olen lähentynyt (ja tutustunut) parin ihanuuden kanssa viimeisen vuoden aikana todella paljon. Niin paljon, että vieraslistalta joutui valitettavasti raivaamaan tilaa. Haluamme, että hääpäivänä paikalla ovat meille tärkeimmät ihmiset – he, joiden kanssa olemme kasvaneet sekä he, jotka ovat nyt osa arkeamme.

Kiitos ystäville! <3

– Henna

Ei kommentteja

Jätä vastaus