Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Viime hetken tärpit ja kuvasaldoa häämessuilta

Viime hetken tärpit ja kuvasaldoa häämessuilta

Tämän viikonlopun kohokohta on ehdottomasti Mennään naimisiin -häämessut. Seurueemme, johon kuului ystäväni Julia, sisareni ja kaasoni Tanja, pieni morsiusneito Natalie ja tietenkin sulho Samuli, piipahti messuilla tänään lauantaina, mutta myös huomenna sunnuntaina pääsee kokemaan häämessuhulinaa Wanhassa Satamassa. Olen käynyt messuilla kerran aikaisemmin (viime vuonna) ja silloinkin tarjonta vakuutti. Mennään naimsiiin -häämessut on järjestetty vuodesta 1996 lähtien ja tällä kertaa mukana oli yli 150 hääalan yritystä. Tässä hieman fiiliskuvia päivän annista.

aamuokattu14 aamuokattu15 aamuokattu11 aamuokattu18aamuokattu17 aamuokattu16 aamuokattu10 aamuokattu8 aamuokattu4

aamuokattu12 aamuokattu13 aamuokattu9aamuokattu3 aamuokattu2 aamuokattu1aamuokattu19 aamuokattu23 aamuoakttu24 aamuokattu7

Mikäli huomenna olet suuntaamassa messuille suosittelen katsomaan ainakin yhden näytöksen, niitä pidetään päivän mittaan useampaan otteeseen. Puvut ovat upeita ja catwalk on koristeltu upeasti. Hääpuvuista saa selkeämmän kuvan kun ne näkee mallin päällä, joten tästäkin syystä kannattaa näytös käydä vilkaisemassa. Häätrendit jotka nousevat messuilta selkeästi esiin ovat muun muassa häävideokuvajat, heitä on edustettuna enemmän kuin aikaisempina vuosina.

Toinen mikä minua erityisesti ilahdutti oli hääkimput, joissa oli käytetty pioneja. Sain todella hyvän vinkin eräältä floristilta – hääkimpun tekevälle kukkakauppialle kannattaa lähettää itsestään kokovartalokuva, jossa poseeraa hääpuku yllään. Näin floristi pystyy hahmottamaan kokonaisuuden ja tekemään kimpun joka sopii häälookkiin. Toinen hyvä vinkki oli se, että kaikkia kukkia on mahdollista saada ympäri vuoden. Hinta tosin muuttuu sesongin mukaan, joten tähän kannattaa varautua. Messuilla oli myös aivan ihania vintage-sormuksia. Löysin yhden todella kauniin, mutta harmittavasti se oli hieman liian pieni.

Ihan konkreettisia juttuja saimme myös hoidettua omien häidemme suhteen. Samulin puvun sovitus tulee olemaan maaliskuussa (jee vihdoin!) ja Hotel Kämpistä saimme tietää mikä on tulevan kesän varaustilanne hääsviittien osalta. Kesän viikonloput alkavat olla jo nyt täyteen bookattuna hotelleissa, joten sviitti kannattaa varata ajoissa. Hyviä vinkkejä tuli myös häämeikkiin ja kampaukseen liittyen.

Huomenna sunnuntaina ehtii siis vielä todella hyvin messuilemaan. Suosittelen saapumaan ajan kanssa, sillä koettavaa ja nähtävää riittää. Me fiilistelimme paikalla kolmisen tuntia ja se aika meni kuin hujauksessa! Alueelta löytyy myös pari kahvilaa ja shampanja-baari, joten kannaatkin kesken häähumuilun myös hengähtää ja nauttia vaikkapa lasillinen. Näin jaksaa kiertää koko messualueen.

Aikataulut, lippujen hinnat ja muun infon löydät täältä.

 

Millaisia fiiliksiä sinulle tuli tämän vuoden messuista?

Ei kommentteja

Jätä vastaus