Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Vankilasta laivastoon – polttarit parhaassa seurassa

Vankilasta laivastoon – polttarit parhaassa seurassa

Olen ihan äimänä vieläkin. Lauantain retki Suokkiin vaihtui  ylläripolttareihin parhaimmassa mahdollisessa porukassa. Olin ostanut muuttokiireiden keskellä onnettomat piknik-eväät Suomenlinnaan ja harmitti, etten ehtinyt panostaa sen enempää. Kaasoni kyllä tulivat lähellä sovittua aikaa,  mutta ovella he seisoivat FBI- ja poliisitamineissa. Ensimmäinen itku!

Pääpirut! Kaasot tulivat hakemaan aamulla.

Sain kouraani paperin, jossa kerrottiin millainen repertuaari tavaraa minun täytyy pakata mukaan. Eikun muuttosäkkejä ja laatikoita penkomaan. Kaasot antoivat minulle puettavaksi vankiasun – musta-valkoraitafanin unelma!

Nämä asut olivat ihania! Pitäiskö alkaa etsimään vaatteita tästä lähtien naamiaiskaupoista?

Matka jatkui bussilla Hietaniemen hautausmaan kupeeseen, josta kaasot suunnistivat meidät Salmisaareen. Hississä hoksasin, että olemme matkalla Prison Islandille, joka luki opasteissa. Ei crossfittiin, joka oli myös samassa kerroksessa…

Siellä odottivatkin rivissä loput parhaista ystävistäni. En jaksa käsittää, että kaikki olivat kerääntyneet pitkin Suomea kokoon minun takiani!

Prison Island oli ihan super hauska kokemus. Ryhmässä kilpailuhenkisyyteni nousee nollasta sataan. Joukkueemme saikin parhaat pisteet, hih!

Kaikki <3

Pukuhuoneessa vaihdoimme Minni Hiiri -teemaan. Sain ihanan (kuulemma äitini tekemän) hameen sekä Minnin korvat. Kaikilla oli päällään jotain teemaan sopivaa. Minni Hiiri on siis yksi tyyli-ikonini, siitä muistuttaa myös kädessäni oleva Minni-tatuointi. Suuntasimme Virgin Oiliin syömään. Lisäksi sain pitkin päivää erilaisia tehtäviä, jotka eivät onneksi vaatineet pahempaa kasvojen menetystä. Sen sijaan tapasimme hauskoja (ja vähän vähemmän hauskoja) persoonia Helsingin kaduilla.

“Mitä seuraavaksi tapahtuu?”

Ruuan jälkeen menimme Presidenttiin, josta meille oli varattu suuri, saunallinen huone. Shampanjapullot odottivat pöydällä kylmässä. Hetken kuluttua ovesta paineli sisään iloinen nainen mankka kainalossaan. En tiennyt onko luvassa zumbatunti vai strippausesitys, jota ystäväni minulle koitti uskotella. Kun kuulin, että kyseessä on naurujoogaa, pystyin jo rentoutumaan. Naurujooga oli uusi kokemus, ja en voi väittää ettenkö olisi nauranut vedet silmissä.

Ei kuoltu onneksi nauruun!

Seuraavaksi istuskelimme hotellihuoneessa shampanjaa ja muita juomia nauttien. Itse onnistuin kaatamaan lasin syliini, mutta EI SEN VÄLIÄ (tietäjät tietää), sillä luvassa oli kolmas asukerta. Kaikki asettivat päähänsä kapteenin hatut, ja vaihdoin päälleni sinisen mekon. Emma-kaaso laittoi taas hieman hiuksiani (joita hän on saanut laittaa viimeisen vuoden aikana aika monesti 😀 ) ja lähdimme ulos. Suoritin matkalla tehtäviä! Menimme Kiilaan syömään. Aikataulu oli ajateltu ihanan joustavasti. Ei turhaa sinkoilua! Söimme ja juttelimme. Ruuan jälkeen pyörimme vielä Espalla ja päädyimme YLLÄRI Rymy-Eetuun, kun minulle annettiin vapaat kädet.

Hotelliin tulivat kauempana asuvat ystäväni. Aamulla nautimme runsaan hotelliaamupalan. Oli aika kiittää ja lähteä kotiin halimaan pientä tyttöäni. <3 En vaan voi käsittää, miten mahtavia ihmisiä olen onnistunut löytämään ympärilleni. Tuli niin erityinen olo, että minulle oli järjestetty kaikki tämä! Oli ihanaa, että kynnelle kykenevät tulivat edes hetkeksi mukaan. Monet olivat hämänneet minua kertomalla olevansa töissä tai lähdössä anivarhain reissuun.

Häät ovat nurkan takana. Silloin näen tämän porukan uudestaan parilla vahvistuksella! <3 En malta odottaa.

KIITOS!

-Henna

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus