Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Valoa pimeyteen

Valoa pimeyteen

Vuoden synkin aika alkaa olla käsillä. Varsinkin täällä etelässä on säkkipimeää, sillä lunta ei ole vielä satanut. Olen juuri niitä ihmisiä jotka mallailevat jouluvaloja parvekkeelle jo elokuussa. Pimeys ei niinkään ahdista minua, sillä sen poistamiseen on paljon tehokkaita keinoja: kynttilät, jouluvalot ja lyhdyt. Pidän ehdottomasti enemmän keväästä kuin talvesta tai syksystä. Rakastan auringonvaloa ja fiilistelen aina tulevaa kesää, mutta minua myös viehättää elokuun hämärtyvät illat. On ihanaa kun voi käpertyä sohvannurkkaan ja fiilistellä kynttilän valoa.

Hämärtyvät, mutta lämpöiset illat olivatkin yksi syy, miksi päätimme pitää hääjuhlat juuri elokuussa. Haaveena olisi koristella hääpaikkamme pieni puutarha lyhdyillä ja valoilla. Olisi myös hienoa, jos voisimme vieraiden kanssa lähettää sellaiset lentävät lyhdyt ilmaan, mutta olen ymmärtänyt että niiden kanssa sumplailu on haastavaa hommaa. Haluan kuitenkin, että hääpaikkamme koristelussa voisimme jotenkin hyödyntää valoja. Ideoita koristeluun löysin Pinterestistä.

valot koristelu

Kuvakkaappaus: huffingtonpost.com / Photocredits: John Labbe/Preston Bailey/ Hoffer Photography / Steven Michael Photo

Tähtisädetikuilla koristelu

Kuvakkaappaus: buzzfeed.com / photo credits: Amy Bennett / A Bryan Photo / Matt Kennedy

Ideoitahan riittää, mutta eri asian on miten käytännössä valoilla koristelu tapahtuu. Tästä pitää varmasti neuvotella hääpaikan kanssa. Valoilla saa myös upeaa tunnelmaa valokuviin ja omaa silmää mielytti etenkin tähtisädetikkujen käyttö efektinä hääkuvissa.  Tuleeko mieleen muita vinkkejä, miten valoja voisi häiden koristeluissa hyödyntää?

Ei kommentteja

Jätä vastaus