Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Hääkutsut ovat valmiit

Hääkutsut ovat valmiit

Siinä ne ovat, meidän hääkutsumme. Saimme kutsut postiin jo tovi sitten, mutta tämän postauksen kirjoittaminen on vain hieman viivästynyt. Pakko todeta, että heti kun kutsut olivat valmiit, juhlat kotenkin konkretisoituivat. Oli mahtavaa pudottaa kuoret postiin ja suurin osa onkin jo saanut omansa (muutama kutsu tosin vielä odottaa lähettämistään).

Kutsuista halusimme yksinkertaiset, mutta kauniit. Toivoimme myös, että juhliemme teema paljastuisi jo hieman grafiikasta, eikä pieni vintage-henkisyyskään ollut pahasta. Nämä mielettömän kauniit kutsumme suunnitteli graafinen suunnittelija Severi Romsi. Pidimme aiemmin keväällä porukalla nopean suunnittelupalaverin Severin kanssa ja minusta tuntui, että hän heti oivalsi sen millaista tyyliä haemme. Esitimme muutaman toiveen väri- ja kuvamaailmasta ja Severi hoiti suunnittelun. Täytyy kyllä sanoa, että olemme molemmat Samulin kanssa äärimäisen tyytyväisiä kutsuihin.

Sisäpaperissa toistuu samanlainen kukkakuvio, kuin mitä itse kutsussa. Pelkäsin etukäteen, että sisäpaperin kiinnittäminen tulisi olemaan todella hankalaa, mutta tsekattuani muutaman ohjevideon Youtubesta, oivalsin simppelin taktiikan paperin kiinnitykseen. Laitan aiheeseen liittyvän ohjevideon Mennään naimisiin -lehden FB-sivulle pian (käy tykkäämässä sivusta täällä). Vihjeenä voin sanoa, että mikäli päädyt sisäpaperihin, suosittelen valitsemaan kiinnitys “liiman” huolella. Kaikenlaiset erikeepperit ja muut liimapuikot kannattaa suosiolla unohtaa ja niiden sijaan käyttää teippirullaa.

“Kutsupakettiin” kuului kaksipuoleinen pahvinen kutsu, sisäpaperi, kirjekuori sekä infopaperi. Ja tosiaan kutsussa on hieman jo vihjettä häiden tulevasta teemasta, sekä mahdollisesti juhlien kukista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjekuoret löytyivät Helsingin Punavuoresta löytyvästä Papershopista ja painamisen hoiti painotalo Grano. Lämpimästi voin suositella molempia. Mikäli sinä kaipaat ammattitaitoisen graafikon apua, käänny ihmeessä Severin puoleen. Hän tekee todella loistavaa työtä!

SEVERI CREATIVE

www.severisamuli.com | severi.r@gmail.com

Vastaa