Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Vaimomekon metsästystä & Relove-kisan voittajat

Vaimomekon metsästystä & Relove-kisan voittajat

Kirjoitin viime viikolla lifestyle-kaupan Reloven avajaisista ja käynnissä oli myös kisa. Onnetar suosi kahta mimmiä, jotka ovat saaneet tiedot voitostaan henkilökohtaisesti sähköpostilla 🙂 Onnittelut vielä voittajille ja hirmuisesti myyntionnea!

Juuri kun olen itse saanut tyhjennettyä vaatekaapin niin sanotuista turhista vaatteista, eksyin Asoksen verkkokauppaan selailemaan …VAIMOMEKKOJA! Kyllä! Lueskelin hieman paheksuen Häät 2016 -ryhmästä keskusteluja vaimomekosta (selvennettäköön, että kyseessä on mekko jonka tuore rouva vetäsee häiden jälkeisenä päivänä päälle). Ihana idea, mutta aluksi tosiaan hieman paheksuin ajatusta, siksi että kyseessähän on jälleen yksi keino häiden varjolla tuhlata rahaa “täysin turhaan”. Mekkoja meillä kaikilla on kuitenkin kaapit täynnä, joten miksi tuhlata yhtään ylimääräistä taas uuteen?

Eksyin tosiaan Asokselle selaiselemaan, siksi koska kyseisessä verkkokaupassa on mielestäni laajin ja paras valikoima. Ja niin kuin arvelinkin löysin kymmenittäin ihania vaimomekoksi sopivia asuja! Niin tosiaan, eihän rouvan asun tarvitse välttämättä olla mekko vaan löysin myös upeita housupukuja. Näin jo mielessäni kesän ruskettaman ihon, kun viiletän kaupungilla tuoreena rouvana vaimomekon helmat (tai lahkeet) lämpimässä kesätuulessa hulmuten. Tässä muutama suosikkini laajasta valikoimasta.

Kuvakaappaus: Asos.com

Kuvakaappaus: Asos.com

Kuvakaappaus: Asos.com

Kuvakaappaus: Asos.com

Kuvakaappaus: Asos.com

Kuvakaappaus: Asos.com

 

Eksyin myös katselemaan koruja, bikineitä, hellevatteita yms yms yms… sillä fiilistelin jo tulevaa häämatkaa 😀 Voi ei! Ostoskori vaan täyttyi kaikesta! Huh!

Oletko sinä vaimomekon kannalla ja mistä mekkosi löysit?

ps. Mekoista puheenollen…Katri Niskaselta  -20%, alekoodi löytyy täältä!

 

Ei kommentteja

Vastaa