Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Uusi hääblogi aloittaa!

Uusi hääblogi aloittaa!

 

kuva: Täydenkuunkuva

kuva: Täydenkuunkuva

Moikka, olen Petra Soikkeli, morsian 2016. Koska tämä on ensimmäinen blogikirjoitukseni, onkin varmasti aiheellista kertoa alkuun itsestäni.

Olen 29-vuotias, asun Helsingissä ammatiltani olen toimittaja. Tulevan aviomieheni Samulin tapasin töiden kautta kolme ja puoli vuotta sitten ja jos ihan suoraan sanotaan, niin kyseessä oli työpaikkaromanssi. Ennen Samulin tapaamista, en osannut kuvitellakkaan meneväni joku päivä naimisiin ja ajatus siitä, että joku päivä suunnittelisin omia häitäni tuntui todella kaukaiselta. Vaan kliseet kuitenkin pitävät paikkaansa, kun kohtaa sen oikean, palaset loksahtavat kohdalleen ja naimisiin meno tuntuukin maailman luonnollisimmalta asialta.

samppajamie2

kuva: Täydenkuunkuva

Kihloihin menimme keväällä 2014 (tarina kihlautumisesta luettavissa erillisessa blogipostauksessa: Kihlat New Yorkissa) ja hääpäivä koittaa elokuussa 2016. Järjestämme noin 100 hengen kirkkohäät, joita juhlitaan Helsingissä Kulosaaren Casinolla.

Suunnittelemme häitä Samulin kanssa yhdessä, eli en ole mikään bridezilla tai morsian, jolle häät ovat oma, henkilökohtainen projekti. Tarkoituksena on järjestää rennot oman näköiset juhlat, joissa läheiset viihtyvät. Tarkemmin häiden yksityiskohtia emme ole vielä ehtineet miettiä tai päättää. Musiikki tulee kuitenkin varmasti näyttelemään isoa roolia häissämme. Näistä kerron enemmän tulevissa postauksissa.

samppajamie3

kuva: Täydenkuunkuva

Tämä hääblogi toimii ikään kuin hääjärjestelypäiväkirjana. Mielestäni häät eivät ole vain se yksi päivä, vaan tämä koko aika, kosinnasta itse häihin, on yhteinen matka h-hetkeä varten. Toivon, että blogini avulla voisin löytää myös ajatustenvaihtoon kavereita ja parhaimmassa tapauksessa, toivon että voisin inspiroida myös muita.

 

 

 

4 Kommenttia
 • Hanna
  elokuu 4, 2015 at 10:23 pm

  Jee! Hyvä Petra ja Samuli ( ja Niko ja Reetta) Ihania kuvia! 🙂

  • admin
   elokuu 6, 2015 at 9:52 am

   Kiitos Hanna 🙂 Miten sun järjestelyt sujuu? -Petra

 • Hanna
  elokuu 9, 2015 at 12:50 am

  Ihan hyvin… Juuri saatiin kuvaaja varattua ja seuraavaksi mietinnän alla on pitopalvelun valinta. Aika verkkaisesti me edetään, mutta kunhan noi muutamat suuret linjat saa selviksi, niin ei onneksi olekaan vielä mikään kiire (ainakaan jos Petteriltä kysytään) 🙂

  • admin
   elokuu 22, 2015 at 7:12 pm

   Okei 🙂 Mahtavaa kuulla! Oonkin käynyt vaklailemassa sinunkin blogin puolella 🙂 Upeeta! -Petra

Jätä vastaus