Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Uskomatonta mutta totta mekko löytyi…ehkä!

Uskomatonta mutta totta mekko löytyi…ehkä!

Viime blogikirjoituksessa haikailin viime vuonna sovittamani hääpuvun perään, jos missasit lue teksti täältä. Pakko oli tirauttaa pari onnenkyyneltä, sillä niin ihanan avuliaita te ihmiset olette. Mekko siis löytyi…ehkä!

Läheltä liippasi myös tämä Pronoviaksen puku.

Läheltä liippasi myös tämä Pronoviaksen puku.

Sain täällä blogissa vinkin, että haikailemani puku saattaisi olla Pronoviaksen Diango-mekko. Sydän ihan pompsahti kun googletin puvun. Tajusin, että tuossa se on! Lähetin saman tien kyselyitä eri hääpukuliikkeisiin Helsingissä, mutta missään liikkeessä ei enää ollut kyseistä mekkoa myynnissä. Puvun tilaaminen olisi tosin ollut mahdollista, mutta hinta olisi mennyt reilusti yli budjettini.

Sitten tärppäsi, löysin Preowneddresses.com-nettisivun, jossa myydään käytettyjä hääpukuja. Otin heti yhteyttä myyjään, joka kertoi, että mekko on vielä vapaana ja hänellä olisi myös myynnissä aivan mieletön huntun, juuri sellainen jollaista olin myös etsinyt. Ainut ongelma oli se, että mekko sijaitsi Jenkeissä. Ikävä kyllä pienen laskutoimituksen jälkeen tajusinkin, että verot ja tullimaksut olisivat tulleet kalliimmaksi kuin itse puku. Harmikseni tämä tarjous oli siis jätettävä väliin. Riski tullimaksuista oli niin iso, että se meni mekon edelle.

Helman pitsikirjailu oli tässäkin puvussa upea.

Helman pitsikirjailu oli tässäkin puvussa upea.

Vaan onneksi mekkoa on kaupan myös muualla, sillä olen nyt löytänyt sellaisen käytettynä myös eBaystä. Brittiläinen tämän kesän morsian on myymässä pukuaan. Sähköpostien ja kuvien perusteella puku vaikuttaa hyväkuntoiselta, myyjän mukaan kunto vastaa uudenveroista. Ainut mikä epäilyttää on tietenkin se, miten puku istuu päälleni. Sovitusmahdollisuutta kun ei luonnollisestikaan ole. Olen kuitenkin ottanut riskin ja tilannut puvun. Olen todella innoissani ja samalla jännittynyt, mitä teen jos puku ei mahdukaan? Lyhentää sitä ainakin pitää, sen tiedän.

Toisaalta en vain enää voinut päästää mekkoa menemään. Tiedän, että jos en sitä nyt olisi tilannut, olisin harmitellut suuresti. Joku saattaa varmasti pitää tällaista mekon tilailua ihan järjettömänä – ostaa nyt häämekko sovittamatta! Ihan hullua, mutta joskus on vain otettava riskejä. Minua on sanottu välillä vähän liian optimistikseksi, joten tässä käydä toki niin, että tilaamani puku pitää laittaa eteenpäin. Toki on mahdollista, että puku on sopiva ja kaikki tämä metsästys on ollut vaivan arvoista.

Haluan kiittää kaikkia teitä ihania avuliaita ihmisiä hääpuvun etsinnässä. Sain Facebookissa paljon viestejä ja vinkkejä mekoista. En osannut kuvitellakaan, että niin moni haluaa auttaa! Kiitos!

 

1Kommentti

Jätä vastaus