Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Mennään naimisiin 1/2017 (digilehti)

1,90

Mennään naimisiin -digilehti 1/2017. Saat sähköpostilla linkin lukusaliin ostamisen jälkeen.

Varasto loppu

+ - Kuvaus

Kuvaus

Uudistunut Mennään naimisiin on täynnä muotia ja kauneutta, ihania ideoita ja käytännön vinkkejä.

Tutustu kesän kuumimpiin häätrendeihin ja ihanimpiin tyyleihin. Kahlasimme läpi Barcelonan ja New Yorkin häämuotinäytösten catwalk-kuvat ja valitsimme parhaimmat trendit. Seurasimme hääpuvun teettämistä ja haastattelimme asiantuntijoita, jotta voisimme auttaa sinua löytämään täydellisesti istuvan morsiuspuvun. Paljastamme myös, millaiset alusvaatteet hääpuvun alle kannattaa pukea.

Inspiroidu oikeiden hääparien ideoista ja vinkeistä. Tässä numerossa juhlimme häitä perinteisessä maalaismaisemassa, kartanon puutarhassa sekä New Yorkissa.

Autamme sinua myös kaikissa käytännön asioissa. Hyödynnä morsiamen muistilistaa omien häiden suunnittelussa tai kerää talteen pienen budjetin säästövinkit. Mietimme myös lahjalistoja sekä sitä, voiko hääjuhla tai -lahja olla eettinen ja vastuullinen. Tiedämme myös, ettei häiden suunnittelu ole aina ihan stressitöntä puuhaa. Niinpä pyysimme asiantuntijoiltamme täsmäneuvot projektinhallintaan, kilojen karistukseen, parisuhdepulmiin sekä rahahuoliin.

Häämatka on usein yksi elämän upeimmista reissuista. Valitsimme häämatkakohteiksi salaperäisen Islannin, rennon Australian sekä ylellisen junareissun. Trendikkäälle minimoonille Dubliniin karataan heti häiden jälkeen.

Mennään naimisiin on morsiamen must lukupaketti, virtuaalikaaso ja vertaistuki häiden järjestämiseen sekä häähumusta nauttimiseen.

+ - Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mennään naimisiin 1/2017 (digilehti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...