Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Mennään naimisiin 1/2018 (digilehti)

1,90

Mennään naimisiin -digilehti 1/2018. Saat sähköpostilla linkin lukusaliin ostamisen jälkeen.

Varasto loppu

+ - Kuvaus

Kuvaus

Uusi Mennään naimisiin -lehti on täällä!

Muhkeassa 140-sivuisessa lehdessä on koottuna kaikki, mitä tarvitset unelmiesi häiden järjestämiseen. Esittelemme  vuoden 2018 kauneimman häämuodin ja trendit sekä paneudumme morsianten ja sulhasten tärkeimpiin kosmetiikkauutuuksiin. Oikeat häät -osiossa esittelemme enemmän erilaisia hääjuhlia kuin koskaan aikaisemmin! Vierailemme australialaisissa rantahäissä ja karkaamme kahden Venetsiaan.
Suosituissa lukujutuissamme sukellamme muun muassa hääpukusuunnittelijoiden maailmaan, juhlimme Espanjan auringossa, järjestämme vegehäät ja jututamme lukuisia hääalan ammattilaisia, joiden vinkeistä voit napata parhaat omaan päivääsi. Esittelemme myös paljon ideoita kattaukseen ja juhlapaikan koristeluun. Häämatkalla vierailemme jännittävässä Japanissa, salaperäisessä Montenegrossa sekä Tallinnassa.

Mennään naimisiin -lehti on täynnä inspiraatiota niin häätyyliin, juhlaan kuin järjestelyihinkin. Tätä tuhtia lukupakettia et saa mistään muualta!

+ - Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mennään naimisiin 1/2018 (digilehti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...