Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Mennään naimisiin 1/2019 (digilehti)

2,90

Mennään naimisiin -digilehti 1/2019. Saat sähköpostilla linkin lukusaliin ostamisen jälkeen.

Varasto loppu

+ - Kuvaus

Kuvaus

Uusi Mennään naimisiin -lehti on täällä!

154-sivuinen kaikkien aikojen suurin numeromme on täynnä inspiraatiota ja iloa! Sukellamme kymmenen erilaisen hääparin tärkeään päivään, poimi persoonallisista häistä vinkit oman juhlasi toteuttamiseen. Esittelemme kauden trendit sekä suomalaisten hääpukujen ja -asusteiden parhaimmiston upeissa häämuotikuvissa. Tarjoamme kaiken avun häiden järjestämiseen sekä autamme myös hallitsemaan stressiä. Tutustu kauneusvinkkeihin, somesääntöihin, drinkkitrendeihin, diy-ohjeisiin ja mindfulness-harjoituksiin. Mielenkiintoiset matkajutut vievät sinut paikkoihin, jotka ovat täydellisiä häämatkakohteiksi. Lue ja inspiroidu!

+ - Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mennään naimisiin 1/2019 (digilehti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...