Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Inspiraationa: Trash the dress -kuvaukset

Oletko kuullut trash the dress -kuvauksista? Ulkomailla suositun hääkuvaustyylin tarkoituksena on tuottaa erilaisia hääkuvia ja tuhota mekko häiden jälkeen. Ilmiö rantautui Suomeen muutama vuosi sitten, kuvat viestivät puvun ainutlaatuisuudesta hääjuhlassa. Tätä pukua ei häissä toista kertaa käytetä.

Mekkoa ei  kuitenkaan tarvitse polttaa roviolla, vaan kuvausten ideana on elegantin häämekon ja mielenkiintoisen kuvausmiljöön kontrasti.  Trash the dress -kuvaukset vapauttavat morsiamen hääpäivän rajoituksista, sillä mekkoa ei tarvitse varoa. Se voi kastua tai likaantua. Kuvissa voi kahlata vedessä, kiivetä puuhun tai tanssia sateisilla kaduilla. Kuvausmiljöönä suositaan luontoa tai rosoista kaupunkimiljöötä. Ulkomailla kuvauksista käytetään myös nimeä fearless bridal, joka kuvaa paremmin kuvaustyylin tarkoitusta.  Kuvien rohkeus määräytyy morsiamen mukaan, sillä kuvauksissa vain mielikuvitus on rajana. Tilanteeseen heittäytyminen ja hauskan pito takavaat ainutlaatuiset kuvat.

Tuleva morsian, inspiroiduitko trash the dress ideasta? Mitä jos ottaisitte hääpotrettikuvat vasta häiden jälkeen? Kuvauspäivänä ei tarvitsisi huolehtia aikatauluista tai täydellisestä kampauksesta ja meikistä. Maltillisten trash the dress -kuvausten aiheuttamat mekon tahrat lähtevät pesulassa ja mekko pysyy myyntikuntoisena vielä kuvausten jälkeen.

Katso alta valokuvaaja Mikko Pääkkösen kauniit trash the dress -kuvat Annista, joka neljän vuoden jälkeen halusi vielä tunnelmoida päiväänsä morsiamena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat Mikko Pääkkönen

 

LUE MYÖS:

Häät Italiassa – Katso Giulian ja Daviden häävideo

Kesäjuhla saaressa: Hanna ja Nico

Ei kommentteja

Vastaa