Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Tervetuloa uudet hääbloggaajamme!

Tervetuloa uudet hääbloggaajamme!

Etsimme syksyllä uutta innokasta hääbloggaajaa – ja yhden sijasta saimmekin neljä!

Verkkosivumme uudistuvat tammikuun aikana, mutta voit alkaa seurata kiinnostavia ja inspiroivia blogeja jo nyt niiden nykyisissä osoitteessaan. Tammikuussa blogit siirtyvät kokonaan uudistuneelle saitillemme.

Tutustu, ihastu ja seuraa:

Blogiäänestyksen voittaja: She Said Yes!

img_20160913_153636

“Olen Jenna, 21-vuotias korkeakouluopiskelija Lahden seudulta, joka kuumeisesti koittaa mahduttaa häiden järjestämisen opiskelijabudjettiin. Blogimaailmassa olen viihtynyt jo useamman vuoden ja kun heinäkuussa 2015 saatiin tulevan aviomiehen kanssa lyötyä häiden päivämäärä lukkoon elokuulle 2017, ryhdyin luonnostelemaan hääblogia pääblogini rinnalle. Pikkuhiljaa makkarin nurkka ja verkkokellarin loossi alkavat täyttyä erilaisista koristeista ja sen myötä innostus häitä ja bloggaamista kohtaan vain kasvaa. Vihdoinkin meillä on konkreettisia asioita, joista kertoa sanoin ja kuvin!

Kirjoitan mielelläni pohtivia tekstejä, joihin jokainen morsian voi varmasti jossain vaiheessa suunnittelutaivalta samaistua. Pohdiskelevien asiatekstien rinnalla väläyttelen kuvia meidän häiden puitteista sekä yksityiskohdista, ja haaveilen Pinterest-kuvien kautta siitä, mikä olisi ihan meidän näköistä ja millaista olemme miehen kanssa suunnitelleet.”

Siirry blogiin She Said Yes >>>

 

Filosofin morsian

jonna-ja-santeri

“Olemme Helsingissä asustava, ensi kesänä häiden aikoihin 10 vuotta seurustellut ‘vanha pari’. Morsian on kotoisin Rovaniemeltä, kun taas sulhanen on ns. paljasjalkainen helsinkiläinen. Hääsuunnittelumme on jo kovassa vauhdissa, ja aloitimmekin yhdessä kirjoittamamme hääblogin Filosofin morsian kesäkuussa 2016. Jaamme kirjoitusvastuun nykyisten suunnitelmien mukaan puoliksi. Tulevalla sulhasella on häistä selkeä kuva ja hän onkin aktiivisesti mukana häiden järjestelyissä sekä päätöksen teossa, mikä on morsiosta varsin mukavaa!

Mitä sitten tulee häihin, niin haemme tähän yhteiseen kokemukseen suhteellisen intiimiä, lämmintä ja rauhallista atmosfääriä. Meidät vihitään Helsingin Vanhassa kirkossa ja tunnelmallisia kaupunkihäitämme juhlitaan Ravintola Sipulin Bankettisalissa. Mielikuvissamme siintää rustiikkisen tummat pinnat sekä taustalla soiva leppoisa Woody Allen -henkinen jazz.”

Siirry blogiin Filosofin morsian >>>

 

Boho hääblogi

banneri1uusi

“Olen Henna ja vuoden päästä jo onnellisesti naimisissa Eetun kanssa. Menimme kihloihin toukokuussa 2015. Hääsuunnittelut saatiin tänä kesänä käyntiin, ja nyt kirkko ja juhlapaikka ovat varattuna. Tehtävää on huisisti, enkä edes vielä ymmärrä miten paljon. Ideoista ei ainakaan ole pulaa, kaikkien toteuttamiskelpoisuudesta ei tosin ole takuuta.

Häillä ei pitänyt varsinaisesti olla teemaa, mutta olen huomannut, että avainsana taitaa kuitenkin olla boho! Siitä siis blogin nimi. Arvostamme kekseliäisyyttä, emmekä yleensäkään tyydy valmiisiin ratkaisuihin. Tämä toivottavasti näkyy myös juhlassa. Olen jo nyt saanut huomata, kuinka haastavaa on järjestää näinkin isoa juhlaa tyylillä. Eivätkä meidän häämme edes ole järin suuret, 50-60 henkeä. Edessä on siis paljon ihania haasteita, joista raportoin blogissa!”

Siirry blogiin Boho hääblogi >>>

 

Cutting The Cake Together

blogikollaasi3

“Olen Sanni, 26-vuotias, ensi vuonna naimisiin menevä turkulainen tyttö. Rakastan häitä, niiden suunnittelua ja etenkin uusien ideoiden keksimistä. Visuaalinen näkemys on vahvuuteni, ja olenkin järjestänyt monet juhlat lähipiirissä.

Aloitimme häiden suunnittelun heti vuosi sitten kihlauduttuamme Monacossa, ja nyt vuosi myöhemmin olemme juuri tällä hetkellä Espanjassa pari viikkoa metsästämässä unelmiemme hääpaikkaa! Aluksi tarkoituksena oli järjestää häät Suomessa, mutta vihdoin keväällä oivalsimme sen, että voimme yhtä hyvin juhlia häitämme ulkomailla, joka on aina ollut unelmani.
Haluan myös todistaa, että häät ulkomailla ei ole enää nykypäivänä vain rikkaiden juttu. Se onnistuu myös pienellä budjetilla, kunhan vieraat ovat valmiita satsaamaan hieman lentolippuun. Tykkään tehdä paljon itse, joten diy-juttuja tullaan näkemään paljon blogissa!”

Siirry blogiin Cutting The Cake Together >>>

Ei kommentteja

Vastaa