Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Kenen kanssa haluat juhlia elämäsi bileissä? Tärkein neuvoni hääpareille

Kenen kanssa haluat juhlia elämäsi bileissä? Tärkein neuvoni hääpareille

Hääsuunnittelun haastavin vaihe taitaa olla vieraslistan laatiminen. Juhlatilamme vetää noin 50-60 henkeä. Voi nopeasti laskea, että se täyttyy, kun kutsutaan meidän molempien perheet sekä maksimissaan kymmenen parasta ystävää puolisoineen.

Onko häät oikea paikka nähdä sukulaista, jota ei ole nähnyt juuri muutenkaan elämänsä aikana? Entä kaveria, jonka kanssa yhteydenpito puolin ja toisin on unohtunut? Kun safkaan menee noin 50 euroa per henkilö, ovat kulut äkkiä korkealla. Se on kylmä fakta. Haluanko maksaa puolitutusta perheestä 300 euroa? Ehkä, jos budjetilla ei olisi kattoa.

Kun pitää pienet häät, on jokainen vieras toivottu ja mietitty. Vieraamme koostuvat toki enimmäkseen ihmisistä, joiden kanssa olemme säännöllisesti tekemisissä. On myös niitä tyyppejä, jotka ovat olleet iso osa elämäämme ja joiden kanssa hommat jatkuvat siitä, mihin ne ovat jääneet.

Tärkein neuvoni:

Älä kutsu häihin ketään vain siksi, että pelkäät hänen muuten loukkaantuvan.  Itse kamppailin tämän asian kanssa loppuun asti, mutta onneksi tunne voitti. Tietty ulkopuolelle jäi hyviä tyyppejä, sille ei voi mitään. Jokainen hääpari tuntee kuitenkin itse lähimmät ihmisensä. <3

– Henna

2 Kommenttia
  • Mia
    30 maaliskuun, 2017 at 8:58 am

    Tämä on ihan totta, itseäni kieltämättä hieman harmittaa että listalla on nyt muutama nimi jotka oli “pakko” kutsua mukaan 🙁 Meitä ei olisi haitannut vaikka olisimme jättäneet pari nimeä pois ja tästä olisi noussut paskamyrsky, mutta äitini oli sitä mieltä että hänen välinsä kyseiseen perheeseen kärsii jos heidät jättää kutsumatta. Nytpä sitten vaan toivotaan että kyseinen perhe ei pääse paikalle, onpa tosi kivaa! :’D

Jätä vastaus