Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blog

Sulhasen asukokonaisuus

Tämän tekstin kirjoittamista olen odottanut jo hyvän aikaa. Piti vain saada joulu vietettyä ensin. Sitä ennen mallailin kokonaisuutta miehen poissa ollessa. Olin hankkinut miehelleni lahjaksi asukokonaisuudesta puuttuvan palasen. Luvassa on siis hieman esimakua sulhasen hääpäivän lookista.

SAND Copenhagen kauluspaita

Olimme kesällä tulevan anoppini kanssa ostoksilla, kun tämä paita osui silmiini. Otin paidasta kuvat, jotka esittelin vielä samana päivänä miehelleni. Onnekseni hän piti paidasta aivan yhtä paljon ja päätimme mennä myymälään katsomaan sitä yhdessä. Paita oli molempien mieleen ja päätimme ostaa sen. Paidan pohjalta lähdimme kasaamaan hääpäivän asukokonaisuutta.

 

 

Pier One -kengät

Päätimme yhdistää sinisävyiseen paitaan ja tummansiniseen pukuun ruskeat kengät. Kengät löytyivät Zalandon nettikaupasta. Hintakin oli oikein mielestäni edullinen siihen nähden, että kengät ovat nahkaa.

 

 

 

SÖÖR – puinen rusetti

Kirsikkana kakun päällä on joululahjaksi ostamani SÖÖR -rusetti. Rusetti on Hermanni Vuorisalon suunnittelema ja Turussa valmistama puinen rusetti. Rusetti valmistettiin tilaustyönä, sillä halusin varmistaa, että se sopii väreiltään ja kuosiltaan paitaan sekä kenkiin. Kymmenen pistettä annan Hermannille kärsivällisyydestä. Lähetin hänelle kymmenittäin sähköposteja, joissa pyrin kuvaamaan toivomaani rusettia. Rusetti on aivan uskomattoman kaunis! En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Mies oli myös oikein tyytyväinen joululahjaansa.

 

 

 

Asusta puuttuvat vielä kokonaisuuteen sopiva vyö ja taskuliina. Lisäksi myös kukkaviehe on vielä suunnittelematta. Nämä saamme varmasti kevään aikana hankittua.

 

En malta odottaa, että näen mieheni hääpäivänämme.

– Sara ♥

 

 

4 Kommentit
 • Krista
  tammikuu 9, 2018 at 6:44 am

  Tosi raikas ja tyylikäs kokonaisuus! Tykkään kaikista osista!

  • Sara
   tammikuu 10, 2018 at 8:55 am

   Kiitos Krista! 🙂 mä oon niin ihastunut tähän kokonaisuuteen ♥

 • Heta
  tammikuu 13, 2018 at 1:47 pm

  Vau! Tuleepa erilainen ja tyylikäs asukokonaisuus. Tykkään! Ja tuo puurusetti kruunaa kaiken. 🙂

  • Sara
   tammikuu 20, 2018 at 7:38 am

   Kiitos Heta! Haettiinkin vähän jotain erilaista ja tyylikästä. Toisaalta myös sellaista, joita hän voi käyttää myöhemminkin. 🙂

Vastaa