Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Seitsemän yllättävää keinoa säästä hääjärjestelyissä

Seitsemän yllättävää keinoa säästä hääjärjestelyissä

Havahduin, että häihin on enää alle puoli vuotta aikaa! Suunnitelmat ovat ihan aikataulussa ja päivittäisissä puheissa meillä on totta kai budjetti. Koska rahaa on rajallisesti käytössä, ovat säästövinkit lämpimästi tervetulleita. Ymmärrän kyllä, että tämän vuoksi ihan kaikkea mitä juhliin haluaisi, ei vain ole varaa hankkia. On kuitenkin tärkeää, että päivä on ikimuistoinen, eikä ihan kaikesta tarvitse luopua. Olen aiemmin kirjoittanut muutamasta hyödyllisestä säästövinkeistä täällä, mutta tässä muutama hyvä säästökeino lisää.

säästövinkit

  1. Isot pöydät – mitä isommat pöydät, sitä vähemmän tarvitsee hankkia pöytäkoristeita.
  2. Unohda vieraiden lahjat – kukaan ei jää kaipaamaan nimikkokynää tai sitä pikku karkkia
  3. DIY – oma photo booth – Ajattelimme toteuttaa tämän häissämme. Erillistä, tilaa vievää kuvakoppia ei välttämättä tarvitse hankkia, vaan Photo boothin voi tehdä ihan simppelisti itsekin. Esimerkiksi Pinterestistä löytyy tähän hyvät vinkit.
  4. Lainaa astiat/maljakot/ruokailuvälineet ym. tutuilta
  5. Skipatkaa pääruoka – häät voi järjestää myös jälkkäripainotteisesti, varsinkin jos juhlat alkavat vasta myöhemmin illalla.
  6. Lainaa kaverin/sukulaisen autoa – näyttäviä hääautoja voi löytyä lähipiiristäkin
  7. Vältä kertomasta, että esim. kukat ovat tulossa häihin – Näin vältät mahdollisen ”häälisän” hinnassa. Voit kertoa, että esim. kukkakimppu tulee perhejuhlaan.

ps. Jos kaipaat lisää säästövinkkejä tsekkaa Mennään Naimisiin -lehden kevätnumero!

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus