Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Meidän Save the date -kutsut

SAVE THE DATE

Jess! Save the datet done!! Yksi asia vähemmän tehtävänä. 


Saimme vuosi sitten kihlajaislahjaksi ystävältäni lahjakortin Jere Satamon kihlakuvaukseen (PARAS lahja ikinä!!!!), ja sinä päivänä kun nuo meidän valokuvat saapuivat sähköpostiini, päätin samantien mistä kuvasta haluan tehdä meille sitten save the date -kutsut! (Vaikka niitähän ei edes aluksi ollut tarkoitus tehdä, wupsie!)


Mietin miten saisin kauniit ja yksinkertaiset, mutta edulliset save the datet meille tehtyä.. Menin lempparisivustolle eli picmonkeyn sivuille ja latasin kuvamme sinne. Kirjoitin kuvaan haluamani tekstit ja kuvasta tuli yllättävän kivannäköinen! Tein monta monta erilaista vaihtoehtoa fontteja vaihdellen ja tallensin kaikki kuvat koneelle. Lopuksi katselin muokkaamiani kuvia koneelta ja laitoin Ifolorille tilaukseen niistä eniten silmää miellyttävät versiot. Tilasin kuvia eri kokoisina, sillä en vielä osannut ajatella mikä koko olisi paras vaihtoehto tähän tehtävään.


Kaksi päivää tilauksesta kuvat tippuivat postiluukusta ja olin todella, todella innoissani! 🙂 Kuvat oli mielestäni erittäin kivoja!! Levitin kuvat pöydälle ja mietittiin sitten yhdessä mikä niistä valittaisiin THE kortiksi.

Päädyimme yksimielisesti samaan kuvaan ja laitoin Ifolorille heti uuden tilauksen menemään!

Haluttiin yksinkertaisesti painottaa kortissa vain häiden päivämäärää ja sijaintia! 


Kävin ostamassa sopivan kokoiset kirjekuoret (Sinooperi) ja pääsin vihdoin käyttämään söpöjä tarrojamme, jotka tilasin joskus aikaisemmin Ebaysta. (Näistä lisää juttua myöhemmin!)


Hintaa kuville tuli 0,09€/kpl, joten ei paha hinta ollenkaan vaikka niitä joutuisi jopa 100 kpl lähettämään!


Täysin ruusuilla tanssien ei kuitenkaan tästäkään hommasta selvitty, nimittäin tällä kertaa parisuhteemme sietokykyä koetteli postiosoitetarrojen tulostaminen Wordilla..!! Siis HUH mitä hommaa! 😀 Nyt ne on onneksi sitten valmiiksi tehty myös kutsujen lähettämistä varten. 🙂


Mutta suosittelen tosiaan Picmonkeyn käyttämistä tässäkin, musta se on tosi helppo ja kiva ohjelma, tietty ennen kaikkea vielä ilmainenkin! 🙂


Save the dateihin kului kokonaisuudessaan budjetista noin 45€, not bad!! 🙂

Enitenhän tässä maksoi postimerkit, joten jos haluaa senkin summan laittaa johonkin muuhun, niin nämä olisi voinut toki antaa vieraille heidät tavatessaan, tai sitten esimerkiksi lähettää sähköpostitse. Itse kuitenkin halusin “vanhanaikaisesti” postittaa nämä vieraille. 🙂

2 Kommentit
 • Juuli
  helmikuu 21, 2017 at 10:15 am

  Monta kuukautta ennen hääpäivää lähetitte vieraille std-kortit?

  • Sanni
   helmikuu 21, 2017 at 4:52 pm

   Lähetettiin ne lokakuussa, ja häät on elokuussa! 🙂

Vastaa