Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Riitaisan romanttinen viikonloppu

Riitaisan romanttinen viikonloppu

Halusin yllättää Samulin romanttisella kylpyläreissulla, sillä meillä on ollut aikamoista haipakkaa koko tämä syksy. Paikaksi valikoitui Porvoon Haikon Kartanon kylpylähotelli, jonne suuntasimme perjantai-iltana.

haikko7

haikko5

haikko6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

haikkoilta

haikkoalkupalat

haikko4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haikon Kartano on todella kaunis paikka ja mikä parasta sinne pääsee suoraan bussilla Helsingistä. Yövyimme kylpylähotellin puolella ja kävimme kartanossa syömässä illallista. En ollut aikaisemmin Haikossa käynyt, mutta olin kuullut hyvää paikan palvelusta, ruuasta sekä allasosastosta. Muuten paikka lunastikin lupauksensa, paitsi spa-osasto oli todella pieni. Ilmeisesti tähän on tulossa muutos, sillä allasosasto on menossa tammikussa remonttiin.

Ruoka oli todella hyvää ja miljöö mitä romanttisin, mutta mikä siinä on, että silloin kun reissua on suunnitellut ja odotukset ovat korkealla, ei mikään mene kuin on suunnitellut? Kesken illan meille tuli riita jostain aivan käsittämättömästä asiasta. Moni varmasti tietää, että vaikka riidan aihe ei olisi iso, onnistuu kinailu pilaamaan tunnelman tehokkaasti. Meillä on molemmilla on ollut kiireinen syksy, joten siitä syystä stressi ja paineet saattavatkin purkautua juuri silloin kun ei pitäisi.

Kukaan ei ole täydellinen ihminen ja erimielisyyksiä tulee. Voit olla kumppanisi kanssa maailman kauneimmalla paratiisisaarella ja silti nahistella. Eipä siinä, tämä kaikki kuuluu parisuhteeseen ja riitely, sekin on taitolaji. Meillä on Samulin kanssa erilaiset tavat toimia tällaisissa tilanteissa, sillä minä olen tempperamenttinen ja Samuli rauhallisempi. Tärkeintä on kuitenkin säilyttää keskusteluyhteys ja yrittää puhua asiat halki. Tietenkin olin todella pettynyt, että romanttinen reissu, jota olimme suunnitelleet jo pitkään, päätyikin siihen että nahistelemme mitättömistä arjen asioista, mutta toisaalta hyvä välillä puhdistaa ilmaa.

Ihan koko viikonloppu ei suinkaan mennyt riidellessä vaan pääsimme kuitenkin onneksi sopuun. Launtaina aamupalan jälkeen piipahdimme vielä uudemman kerran allasosastolla ja sitten suuntasimme bussilla jouluiseen Porvooseen. Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja esimerkiksi Brunbergin karkkikauppaan oli monen metrin jono! Puoteihinkaan ei oikein mahtunut sisään, mutta vanhakaupunki näytti kauniilta. Vinkkinä, mikäli olet Porvooseen menossa, suosittelen Gabriel 1763 -ravintolaa – kaupungin parhaat pizzat!

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus