Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / She Said Yes  / Rakkauden vuosi 2017

Rakkauden vuosi 2017

Mä en vielä ole ihan sisäistänyt koko hommaa, mutta silti – iiiiiik! Läppärin näytön oikeassa alanurkassa oikeasti on se vuosiluku, jota tässä on kohta puolitoista vuotta odotettu. Me ihan oikeasti mennään tänä vuonna naimisiin. Vastahan mä viime tammikuussa soitin kirkkoherranvirastoon varatakseni kirkon?

Järjestelyt on kaiken kaikkiaan hyvällä tolalla. Ajattelin tulevalla viikolla soitella jälleen sinne kirkkoherranvirastoon kyselläkseni papista ja kanttorista. Loppusyksystä kiikutin mun hääpuvun J:n äidin luo korjailtavaksi ja se istuu mulle nyt kuin äärettömän kaunis hansikas. Kutsut tilattiin muutama päivä sitten ja koristepuolikin on hoidossa kiitos alennusmyyntien sekä meidän kohdalle osuneen todella mielenkiintoisen blogiyhteistyön. Joulun jälkeen mun vanhemmat kävivät etelänaapurissa hakemassa ensimmäisen juomalastin ja mikäli budjetti on hyvällä tolalla helmikuussa, saatetaan silloin tehdä vähän sormusostoksia. Näistä kaikista on siis tulossa omat omituiset postauksensa alkuvuoden aikana – mä oon niin odottanut tätä, että pääsee ihan kunnolla tositoimiin!

Hääblogin kirjoittaminen on osoittautunut odotettua hankalammaksi. Tavallaan haluaisi kertoa ihan kaikesta ihan kaiken, mutta samalla ei tohtisi paljastaa oikeastaan yhtään mitään. Olishan se nyt suotavaa jättää meidän vieraillekin jotain, josta yllättyä… Olin jo ihan innoissani kertomassa teille meidän kutsuista (kunhan ne siis saapuvat), mutta en oikein tiedä, että miten sen sitten käytännössä toteuttaisi, kun miehen nimen sutatessa kutsusta häviää noin viidesosa. Kaiken lisäksi julkiseen blogiin kutsukuvia lisätessä menee sitten samalla se kutsun perimmäinen ajatus ja idea, vaikkei hääpäivä mikään salaisuus ainakaan mun lähisuvun keskuudessa enää olekaan… Ehkä keksin jotain muuta aiheesta, listaan vaikka kekseliäimpiä löytämiäni kutsuvärssyjä tai kerron kokemuksiani Zazzlesta, josta kutsut tilattiin.

Kaikesta tästä hiljaiselosta huolimatta oon kokenut oloni kunnioitetuksi nyt jo useampaan otteeseen. Viime vuonna olin ehdolla Love Me Do:n vuoden hääblogitulokkaaksi ja vaikka ykkössija ei meikäläiselle napsahtanutkaan, niin tänä vuonna sitä ollaan taas ehdolla – tällä kertaa She Said Yes on äänestettävissä vuoden 2017 hääblogiksi! Äänestämään pääset joko tästä tai sivupalkista löytyvästä mainoksesta klikkaamalla, äänestysaikaa on 15.1.2017 asti.

Mutta se kaikista siistein asia, josta mulle ilmoitettiin syksyn aikana on vasta luvassa… She Said Yes nimittäin siirtyy tammikuun aikana Mennään Naimisiin -lehden alle!!! Mä äänestyksen päättymistä edeltävänä päivänä tihrustin itkua, kun lueskelin äänestykseen jätettyjä ääniä ja kommentteja, mutta silti meinasin lentää selälleni, kun ihana Anna Nummisto ilmoitti mulle marraskuussa sähköpostitse, että voitto oli osunut just mun ja mun blogini kohdalle. Ihan älytöntä, te ootte ihan älyttömiä! ♥

Kiitos teille lukijoille jokseenkin hiljaisesta hääblogivuodesta 2016! Sen oli ehkä ihan syytäkin olla vähän rauhallisempi, sillä seuraavat 229 päivää tulevat olemaan armotonta tykitystä ja siinä samalla tulevan realisoitumista – saa nähdä missä vaiheessa se ihan todella iskee tämän mimmin tajuntaan, että loppukesästä Jenna H onkin Jenna T.

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus