Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame  / Polttaripäivä bloggarityyliin

Polttaripäivä bloggarityyliin

Bloggauksen paras puoli on ehdottomasti ihanat bloggarikollegat. Facebookin hääryhmistä löytää paljon vahvoja mielipiteitä siitä, mikä on oikea tapa häiden järjestämiseen – olipa sitten kyseessä kukat, meikki, kampaus, vieraslista, kengät, hääpuku tai sormus. Hääbloggareiden kesken ei ole oikeaa tai väärää tapaa järjestää häitä. Kukaan ei tuomitse toisen suunnitelmia, vaan kuuntelevat mielenkiinnolla miten hääjärjestelyt etenevät. Seuraan itsekin useampaa hääblogia, joista saan inspiraatiota meidän häidemme suunnitteluun.

Hääblogipäivä eli bloggareiden polttaripäivä

Alkukeväästä Jotain keltaista -blogin Iira heitti ilmoille ehdotuksen hääblogipäivän järjestämisestä. Idea sai heti positiivista palautetta! Upeiden yhteistyökumppaneiden kanssa, Iira lähti toteuttamaan meille ikiomaa päivää. Itse olen tässä vaiheessa hääsuunnittelua jo melko stressaantunut. Tuntuu, että päivät loppuvat kesken ja tekemättömiä asioita on vähintään yhtä paljon, kuin jo tehtyjä. Olikin aivan ihanaa päästä tällä kertaa nauttimaan ihanasta päivästä ilman suunnitteluvastuuta. Hääblogipäivää voisi hyvin sanoa myös pre-polttaripäiväksi. Päivän ohjelma oli hyvin suunniteltu ja siinä oli mukana paljon asioita, jotka sopivat mielestäni erinomaisesti myös polttariaktiviteetteihin.

Aikataulutus on kaiken A ja O

On yhdentekevää, mitä ollaan suunnittelemassa, jos aikataulutus ei ole kunnossa. Liian tiukka aikataulu aiheuttaa stressiä ja kiristää ilmapiiriä. Toisaalta myös turha odottelukaan ei innosta, vaan latistaa tunnelmaa.

Meidän päivämme starttasi kello yhdeltätoista, kun tapasimme Helsingin Rautatieasemalla. Ensimmäisenä oli vuorossa yhteistä aktiviteettia, joka oli omiaan nostattamaan tunnelmaa. Tämän jälkeen siirryimme hyvän ruuan ja juoman pariin. Jotta loppuilta ei mennyt ruokaähkyssä tai kisaväsymys ei yllättäisi liian aikaisin, oli meille järjestetty myös muutamia workshoppeja.  Virallisen osuuden päätyttyä, jatkoimme vapaamuotoisella seurustelulla. Osa suuntasi tämän jälkeen treffeille nukkumatin kanssa – minä päätin lähteä treenaamaan kisakuntoani tulevia polttareita silmällä pitäen.

Päivä sujui paljon paremmin, kuin osasin odottaa. Siihen ei sisältynyt kiirettä, turhaa odottelua tai tylsiä hetkiä. Päivämme oli täynnä naurua ja rentoa tunnelmaa!

Mahtuisiko sinun lukulistallesi muutama hääblogi lisää?
Alta löydät blogipäiväämme osallistuneet bloggarit ja heidän ihanat bloginsa.

Iira – Jotain keltaista
Sande – Enää ei voi vaihtaa
Siiri – From Bennet to Bingley
Ida – Ida’s daydream
Krista – Kristallihäät
Essi – Häämimmit
Hanna – Tyttö tahtoo
Elina – Misery Business The Wedding
Anniina – Something Gold
Salla – Some People Are Worth Melting For
Anna – Bride & Co.
Tanja – Always Yours

Hääblogipäivästä ja mukana olleista yhteistyökumppaneista
tulossa lisää juttua seuraavassa postauksessa!

– Sara ♥

 

Kuvat: Valoisia kuvia Tuomaan iloa päivääsi ja lämminhenkistä kuvauspalvelua!

3 Kommentit
 • Krista
  huhtikuu 25, 2018 at 5:49 am

  Miten kauniisti kirjoitettu <3 Ja totta! Minusta hääblogikuplan sisällä vallitsee todella hyvä henki. Ihmisillä on erilaisia mielipiteitä hääsuunnittelusta ja häiden toteutuksesta, mutta tyrmäämisen sijaan ollaan kiinnostuneita toisen ajatuksista ja nähdään ne mahdollisuutena inspiroitua itsekin aivan uudelta kantilta. Toista on monesti juuri esim facebookissa. Odotan kauhulla missä vaiheessa Häät 2019 -ryhmässä alkaa stressin myötä paineet ihmisillä purkautua…

 • Siiri
  huhtikuu 25, 2018 at 8:05 am

  Täysin samaa mieltä! Oli niin lämmin tunnelma ja kiva kuulla erilaisia suunnitelmia.

 • Anniina
  huhtikuu 25, 2018 at 11:36 pm

  Minustakin on ihanaa tämä meidän hääblogaajien porukan kannustava ja tuomitsematon ilmapiiri, kaikien näkemyksiä järjestää häitä kunnoitetaan vaikka oltaisiinkin tosi eri linjoilla.
  Oli loistava päivä!

Vastaa