Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Rakkaudella, Rea  / Pitkähihaiset morsiuspuvut varastavat sydämen – kokosin kauneimmat yhteen

Pitkähihaiset morsiuspuvut varastavat sydämen – kokosin kauneimmat yhteen

Pinterest on kuvapalvelu, josta moni hakee inspiraatiota juurikin häitä ajatellen. Tuoreet tilastot kertovat, että pitkähihaisten pukujen hakeminen palvelusta on noussut useilla kymmenillä prosenteilla. Tästä kiitos kuuluu kenties juuri herttuatar Meghan Marklelle, joka meni prinssi Harryn kanssa naimisiin hiljattain pitkähihaisessa, ylistetyssä puvussa.

Toisin kuin Meghan, jonka puvun hihat olivat peittävää kangasta, tuntee moni suomalainen morsian olonsa kotoisammaksi edes hieman läpinäkyvissä pitsihihoissa.

Olen aiemmin kertonut haaveilleeni aina meneväni naimisiin pitkähihaisessa mekossa. Nyt kun olen sovitellut useita mekkoja ja selannut kuvapalveluja nääntymiseen asti, olen kuitenkin alkanut miettiä, että kenties antaisin tatuointieni loistaa ja valitsisin mekon, jossa hihoja ei olisi.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö pitkähihaiset mekot edelleen olisi mielestäni suunnattoman kauniita. Ja juurikin siitä syystä keräsin galleriaan niitä omasta mielestäni kauneimpia, pitkähihaisia mekkoja!

 

 

Mikä on kaunein morsiuspuku, jonka sinä olet kuunaan nähnyt? Olisi mahtava nähdä linkkejä!

Rakkaudella, Rea

Lue myös:

Ei näin! 5 asiaa, jotka suomalaisissa morsiuspukuliikkeissä voitaisiin tehdä paremmin

Hääkuntoon 2019 – avuksi personal trainer

2 Kommentit
 • Iida
  5 syyskuun, 2018 at 7:51 pm

  Jos sinua mietityttää kumpi on parempi pitkähihainen vai hihaton mekko, niin voisitko ajatella vaihtoehdoksi hihatonta mekkoa ja sen kanssa lisänä pitkähihaista jakkua tai boleroa? 🙂

  Itse tein noin, että valitsin hihattoman mekon, mutta otin siihen lisäksi pitkähihaisen jakun, koska vihkipäivämme oli nyt syyskuun alussa ja halusin varautua siihen, jos on hieman viileämpi ilma. Näin jälkikäteen ajateltuna tämä oli aivan nappivalinta. 🙂

  • Rea Haverinen
   10 syyskuun, 2018 at 10:41 am

   Olen miettinyt sitäkin! Mutta nyt olen kyllä aika innostunut tuosta hihattomasta! Kunpa vaan löytyisi mieluinen – ja saisin käsivarsiin vähän habaa ennen häitä 😀 -Rea

Vastaa