Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Pitääkö lapsilla olla tekemistä häissä?

Pitääkö lapsilla olla tekemistä häissä?

Halusimme kutsua häihimme lapsia, koska oma tyttäremmekin on mukana juhlassa.

Meidän kasvatusperiaatteet näkyvät etenkin ruokapöydässä. Lelut pöydässä ovat ehdoton ei, eikä ruuallakaan saa leikkiä. Ravintoloita emme valitse ikinä lapsiystävällisyyden (siis leikkipaikan tai annosten) mukaan, vaan haluamme opettaa lapsemme normaaliin ravintolakulttuuriin. Ruoka on meille kaikista rakkain harrastus.

NOH, häissä poikkeamme aika paljonkin periaatteistamme. Kun ruokailuun on varattu aikaa kolme tuntia, on selvää, ettei 1,5-vuotias jaksa hyvällä tahdollakaan koko aikaa. Lapsille on varattu puuhapakkaukset pöytiin. Toki setti ei viihdytä kovin kauaa, mutta ehkä tarrojen liimailu vie hetken mukanaan.

Korit ovat suloisen MeriMeri-merkin ja ne löytyivät Pop up kemuista. Saman merkin tarra-arkit tilasin Calligraphen-verkkokaupasta. Heidän kattavaan juhlavalikoimaansa kannattaa tutustua! Lisäksi mukana on saippuakuplia, värikynät, makeisia sekä lastenkirjastani tutun hahmon värityskuvia.

Pienessä juhlatilassa ei ole erityistä nurkkausta lapsille. Pikkuvieraita on melko vähän ja kaikki ovat vanhempineen meille toki tuttuja. Onneksi lapsilla riittää mielikuvitusta leikkiä ilman ohjattua toimintaakin. Odotan jo noita ihania minityyppejä juhlimaan! <3

-Henna

1Kommentti
  • Johanna
    heinäkuu 30, 2017 at 8:00 pm

    Tosi ihanat puuhapaketit, en ole aiemmin törmännyt vastaaviin (toki häissä olen ollut mukana kahdesti)! 🙂
    Lapsille on tosi usein varattu pelkkä puuhanurkka, mitä olen nähnyt ja kuullut. Mielestäni on kiva ajatus, että lapset ovat juhlassa mukana, eivät sivussa.

Jätä vastaus