Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Ohjelma

RUNSAAMPI JA LAAJEMPI OHJELMAKATTAUS KUIN KOSKAAN

Naimisiinmeno ei ole ikinä ollut näin hauskaa!

Huimat Mennään naimisiin -häämessut  11.-12.1.2020!

Tule viihtymään kanssamme ja vietä ilontäyteinen päivä häähumussa. Mennään naimisiin -häämessuilta löydät kaiken kaipaamasi unelmahäiden toteutukseen.

Nauti häämessujen ihanasta tunnelmasta myös somessa – Seuraa @mennaannaimisiin Facebookissa ja Instagramissa!

Kaikki mukaan vauvasta vaariin <3

Glamourit muotinäytökset

Tule ihastelemaan upeimpia hääpukuja ylelliseen muotinäytökseen. Katso kerran tai kahdestikin messupäiväsi aikana!

Lauantaina 11.1.2020

Häämuotinäytökset kello 11.00, 12.30, 14.00 ja 15.30

Sunnuntaina 12.1.2020

Häämuotinäytökset kello 12.00, 13.30 ja 14.30

Muotinäytösten välissä erittäin mielenkiintoisia paneelikeskusteluja sekä luennoitsijoita. Helena Ahti-Hallberg opastaa tuunaksen saloihin, ja Kirsi Salo antaa mahtavia vinkkejä siihen, miten voida hyvin hääpäivänä -ja aina.

Vietä kanssamme aikaa ja tutustu kunnolla tarjontaan!

Vanhasta uudeksi

Helena Ahti-Hallberg näyttää, miten vanhasta juhla- tai hääpuvusta saadaan uudenveroinen ja kantajalleen sopivan näköinen helpoillakin muokkauksilla. Tämä vinkiksi, jos saat hääpukusi vaikka äidiltäsi tai kaipaat juhlavieraana uudenveroisen asun.

Tanssiunelmia

Elevent groupin osastolla A-salissa on partyboothin lisäksi juttua häätanssista: miten harjotella ja mitä ottaa huomioon?

Runsaasti työpajoja

B-salissa makramee-korvakorujen tekoa Kutsun osastolla ja heittokimpun sidontaa silkkikukista S-Saniaisen osastolla.

Floramoren osastolla näytetään vieheiden sekä hiuskoristeiden tekoa oikeista kukista yhteistyössä kauneussalonki Pinni & puuterin kanssa.

F-salissa puolestaan on faux-kalligrafian opetusta sekä tietoutta vahasineteistä.

Vuoden 2020 häämeikkitrendit!

Keskikäytävän osastolla sekä muotinäytösten välissä lavalla Estée Lauderin huipputiimi näyttää ja kertoo vuoden 2020 häämeikkien trendit. Tule kuuntelemaan ja ihastelemaan!

Vihkikaaria inspiraatioksi  

Monet avioliitot siunataan juhlapaikalla, ja siksi olemme keränneet upeita vihkikaaria eri halleihin esille. Miten olisi steam punk -kaari tai makrameesta toteutettu vihkikaari?

Hääkuvaus on tärkeää

Olemme pystyttäneet ihanan häävalokuvanäyttelyn. Tutustu eri hääkuvaajien tyyleihin ja upeisiin otoksiin.

Malliksi Art Deco -lavasteisiin 

Millainen häätunnelma oli 100 vuotta sitten? Heittäydy malliksi näissä tunnelmissa ja tutustu toteutukseen.

Mieli ja keho 

Tule kuuntelemaan Kirsi Salon hyvinvointivinkkejä ja tutustu liikuntapalveluihin Esportin osastolla.

Niinatar the wedding wonderland

Niinatar  on vallannut koko H-salin hääpukujen kauneudella. Nyt kannattaa olla liikkeellä koko kannatusjoukon kanssa ja ostaa unelmien hääpuku mukaan messuilta. Tätä pukujen satumaata et halua ohittaa!

Mammatila ja Cozy Corner 

Monilla häitään suunnittelevalla on myös pieni vauva. Järjestimme rauhallisen Mammatilan, jottei pientä tarvitse jättää pois häähumusta. Vaunuparkkia löytyy lämpimästä aulatilassa. Cozy Cornerissä voi hetken lepuuttaa jalkoja, saada hemmottelevan kasvohoidon, kuunnella musiikkia sekä keskustella hyvinvoinnista tai vaikkapa hääkuvauksista.

HUIPPUASIANTUNTIJAT

Nyt kannattaa olla kuulolla!

Lauantaina 11.1.2020

Klo 11.30 Häävalokuvauksen ABC, häävalokuvaaja Juha Laitalainen

Klo 12.00 Ylelliset häät edullisesti, hääsunnittelija Anu Beadle, Lily Dream Wedding

Klo 13.00 Hyvinvoivana hääpäivään, Kirsi Salo

Klo 13.30 Vanhasta uudeksi,  Helena Ahti-Hallberg kertoo miten tuunataan vanhasta juhla- tai hääpuvusta  uuden veroinen helpoilla muokkauksilla.

Klo 14.30 Paneelikeskustelu: Hääpäivän odotukset Hääbloggaajat kertovat odotuksista ja toteutuneesta. Moderoijana toimii upea Rea Tallgren

Klo 15.00 Häämeikin trendit 2020, Estée Lauderin ammattilaiset

Sunnuntaina 12.1.2020

Klo 11.40 Häävalokuvauksen ABC, häävalokuvaaja Juha Laitalainen

Klo 12.30 Vanhasta uudeksi,  Helena Ahti-Hallberg kertoo miten tuunataan vanhasta juhla- tai hääpuvusta  uuden veroinen helpoilla muokkauksilla.

Klo 13.00 Hyvinvoivana hääpäivään, Kirsi Salo

Klo 14.00 Häämeikin trendit 2020, Estée Lauderin ammattilaiset

Klo 14.15 Yleelliset häät edullisesti, hääsuunnittelija Anu Beadle, Lily Dream Wedding

Voiko jostain säästää häissä?

Rahaa häihin kuluu varmasti, mutta miten saada ylelliset häät edullisesti? Siitä kertoo hääsuunnitelija Anu Beadle, Lily Dream Wedding.  Anu näyttää esimerkkejä ja kertoo, miten pienillä asioilla saadaan wow-efekti aikaiseksi!

Tarjouksia, tarjouksia

Joka osastolla on alansa ammattilaisia matkoista pitopalveluihin ja koruista tuolihuppuihin. Vietä aikaa ja tutustu tarjouksiin. Monilla kultaosastoilla on huippuhyviä sormus- ja korutarjouksia. Sovittele, makustele ja osta mielesesi mukaan.

Asuntokin käy pieneksi?

Häämessuilla on tehokas Pauliina Välittää LKV tiimi paikalla, jos ei nykyisessä asunnossasi ole riittävästi tilaa hääaskartelulle. Olipa syynä asunnonvaihtoon perheenlisäys tai muutto uudelle paikkakunnalle, hoitavat he jokaisen toimeksiannon asiakkaiden etuja silmällä pitäen, opastaen ja myötäeläen – ammattitaidolla. Tule juttelemaan A-salin osastolle aiheesta!

Hääpuku on usein tunteikas hankinta

Häämessuilla on nyt hurjan runsas kattaus hääpukuja. Niinattarella on todellinen Wedding Wonderland, yli 160m2:n  H-sali tapotäynnä uniikkipukuja ja -huntuja.

Paikalla ovat myös White Dress, Heidi Tuisku Ateljé Tuhkimotarinasta, Aurora Collection/Revalations Oy, Valkoinen Kreivitär, Laura Hyvi Bridal, Anni Ruuth, Anna Lindh ja uskomattoman hienot Badgley Mischkan hääpuvut Josefiinan osastolla keskikäytävän alkupäässä. Muotinäytöksessä lisäksi nähtävänä hääpukuja Kaunis Morsiamelta, Seremoniasta ja Zazabellasta.  Tule ja nauti pukuloistosta ja löydä unelmiesi hääpuku messuiltamme!

Ennakoidaan Käytä hääpukuasi -päivää (15.1.)

Hääpuvun käyttöä ei tarvitse rajata yhteen päivään elämässäsi. Häämessuillemme pääset ilmaiseksi sisään hääpuvussasi, joten tule rohkeasti häitään suunnittelevien ystäviesi tueksi ihanassa morsiuspuvussasi. Täällä, jos missä, se on paikallaan!

Hyvinvointia mielelle ja keholle!

Häiden suunnittelu on usein pitkä projekti. Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkkejä ja tutustu moneen messuosastoon aiheen ympäriltä. Esport kertoo parhaat liikunta- ja hyvinvointivinkit, ja hyvinvointivalmentaja  kertoo laajasti vinkkejä siihen, miten olla läsnä hääpäivänä – tule ja sisäistä tärkeää päivääsi varten!

Huomioi ja hemmottele

Romanttinen lahjavinkki

Häät tiedossa? Haluatko ilahduttaa naimisiin menevää ystävää? Lahjoita liput vuoden huikeimpaan häätapahtumaan Mennään naimisiin -häämessuille!

Liput myynnissä OSTA LIPPUJA -painikkeen alta tai TIKETISTÄ!

Osta lippu

Kätevä sijainti

TÄYNNÄ TUNNELMAA

Suomen upeimmat häämessut 11.-12.1.2020.

Lauantaina klo 10.00-17.00 ja

Sunnuntaina klo 11.00-16.00.

Katso huima ohjelmatarjonta!

Ilo on irti - tule mukaan!

Kaikki hääalan huippunimet

Suomen upeimmassa häätapahtumassa ovat mukana hääalan huippuammattilaiset, jotka ovat apunasi suunnitellessasi elämäsi upeinta juhlaa. Tällaista tietoa, taitoa ja tunnelmaa et muualta löydä. Tule ja koe kaikki tämä kauneus ja ilo!

Kaikki esittelijät