Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Ohjelma

RUNSAAMPI OHJELMAKATTAUS KUIN KOSKAAN ENNEN

Naimisiinmeno ei ole ikinä ollut näin hauskaa!

Huimat Mennään naimisiin -häämessut  11.-12.1.2020

Lauantaina klo 10.00 – 17.00       Sunnuntaina 11.00 -16.00 

NYT kannattaa olla ajoissa liikkeellä – jonon 50 ensimmäiselle luvassa lahja!

Romanttinen Wanha Satama on pakattu täyteen elämyksiä ja työpajoja. Ruokaa, juomaa ja tähtipölyä. Kaikki mahdollinen häihin tarvittava ammattitaito on läsnä näillä häämessuilla!

Nauti myös somessa häämessujen ihanasta tunnelmasta, kilpailuista ja tarjouksista  – Seuraa @mennaannaimisiin Facebookissa ja Instagramissa

Kaikki reimuun mukaan vauvasta vaariin

Glamourit muotinäytökset

Tule ihastelemaan upeimpia hääpukuja ylelliseen muotinäytökseen. Katso kerran tai kahdestikin messupäiväsi aikana!

Lauantaina 11.1.2020

Häämuotinäytökset kello 11.00, 12.30, 14.00 ja 15.30

Sunnuntaina 12.1.2020

Häämuotinäytökset kello 12.00, 13.30 ja 14.30

Muotinäytösen välissä erittäin mielenkiintoisia paneelikeskusteluja sekä luennoitsijoita. Helena Ahti-Hallberg opastaa tuunaksen saloihin, ja Kirsi Salo antaa mahtavia vinkkejä siihen, miten voida hyvin hääpäivänä -ja aina.

Vietä kanssamme aikaa ja tutustu kunnolla tarjontaan!

Vanhasta uudeksi

Helena Ahti-Hallberg näyttää, miten vanhasta juhla- tai hääpuvusta saadaan uudenveroinen ja kantajalleen sopivan näköinen helpoillakin muokkauksilla. Tämä vinkiksi, jos saat hääpukusi vaikka äidiltäsi tai kaipaat juhlavieraana uudenveroisen asun.

Tanssiunelmia

Elevent groupin osastolla A-salissa on Partyboothin lisäksi juttua häätanssista: miten harjoitella ja mitä ottaa huomioon? Osastolla on tavattavissa tv:stä tuttu Helena Ahti-Hallberg. Tule laittamaan tanssikuviot kuntoon hääpäivääsi varten. Lisäksi mukana Theron Catering Oy ja hääteemana vastuullisuus sekä ekologisuus.

Runsaasti työpajoja

B-salissa sidotaan heittokimppuja silkkikukista S-Saniaisen osastolla ja upeiden makramee töiden edistymistä voi ihailla ShinyKnotin osastolla. Tutustu ja opi.

Floramore Flowers osastolla näytetään vieheiden ja hiuskoristeiden valmistusta. Samalla osastolla Pinni & Puuterin kauneussalonki kertoo ja näyttää miten hiuskoristeet soveltuvat kampauksen kanssa.

F-salissa puolestaan on faux-kalligrafian opetusta sekä tietoutta vahasineteistä.

Vuoden 2020 häämeikkitrendit

Keskikäytävän osastolla Estée Lauderin huipputiimi näyttää ja kertoo vuoden 2020 häämeikkien trendit. Lisäksi heillä on lavalla meikkinäytös lauantaina klo 15 sekä sunnuntaina klo 14. Todellinen MasterClass, jota ei kannata jättää väliin!

Vihkikaaria inspiraatioksi  

Monet avioliitot siunataan juhlapaikalla. Messuilla on esillä runsas määrä upeiden ammattilaisten tekemiä vihkikaaria. Muista käydä kaikissa viidessa erillisessä hallissa tutustumassa häähumuun, pääkäytävän lisäksi!

Hääkuvaus on tärkeää ja herättää myös kysymyksiä

Mitä jos hääpäivänä sataa, varjo meni rikki tai hääkakku tippui lattialle. Näistä tilanteista saa upeita hääkuvia ja vielä mahtavampia muistoja. Tule juttelemaan hääkuvauspeloistasi Cosy Cornerin kuvausnurkkaan. Paikalla on Alejandro Lorenzo valmiina keskustelmaan ja poistamaan kuvauspelkosi. B-salissa puolestaan on monipuolinen hääkuvanäyttely. Tutustu eri hääkuvaajien tyyleihin ja upeisiin otoksiin.

Malliksi Art Deco lavasteisiin 

Millainen häätunnelma oli 100 vuotta sitten? Heittäydy malliksi näissä tunnelmissa ja tutustu toteutukseen.

Mieli ja keho 

Tule kuuntelemaan Kirsi Salon hyvinvointivinkkejä ja tutustu liikuntapalveluihin Esportin osastolla.

Niinatar and The Wedding Wonderland

Niinatar on vallannut H-salin hääpukujen kauneudella. Nyt kannattaa olla liikkeellä koko kannatusjoukon kanssa ja ostaa unelmien hääpuku mukaan messuilta. Tätä pukujen satumaata et halua ohittaa!

H-salin läheisyydessä myös Hypoxi. Tässä menetelmässä yhdistyy kevyt liikunta laitteissa vaihtelevalla ilmanpaineella sekä rasvanpolttoa tukeva ruokavalio. Paulig on paahtanut kahveja jo vuodesta 1876 ja kahvi on tärkeässä asemassa hääjuhlissa.  Menossa mukana myös Hotelli Vanajalinna. Täällä järjestäisit unelmiesi häät  – tule ja juttele lisää mahollisuudesta.

Mammatila ja Cozy Corner 

Monella häitään suunnittelevalla on myös pieni vauva. Järjestimme rauhallisen Mammatilan, jottei pientä tarvitse jättää pois häähumusta. Vaunuparkkia löytyy lämpimästä aulatilassa.

Cozy Cornerissa voi hetken lepuuttaa jalkoja, keskustella hyvinvoinnista tai hääkuvauksiin liittyvistä peloistasi. Paikalla myös tantrasta ja tantrisista häistä juttelemassa Marika ja Timo Yliluoma. Marika antaa halukkaille myös akupunktioneulahoidon stressin poistoon!

HUIPPUASIANTUNTIJAT

Nyt kannattaa olla kuulolla!

Lauantaina 11.1.2020

Klo 11.30 Häävalokuvauksen ABC, häävalokuvaaja Juha Laitalainen

Klo 12.00 Ylelliset häät edullisesti, hääsunnittelija Anu Beadle, Lily Dream Wedding

Klo 13.00 Hyvinvoivana hääpäivään, Kirsi Salo

Klo 13.30 Vanhasta uudeksi,  Helena Ahti-Hallberg kertoo miten tuunataan vanhasta juhla- tai hääpuvusta uuden veroinen helpoilla muokkauksilla.

Klo 14.30 Paneelikeskustelu: Hääpäivän odotukset Hääbloggaajat kertovat odotuksista ja toteutuneesta. Moderoijana toimii upea Rea Tallgren

Klo 15.00 Häämeikin trendit 2020, Estée Lauderin ammattilaiset

Sunnuntaina 12.1.2020

Klo 11.30 Häävalokuvauksen ABC, häävalokuvaaja Juha Laitalainen

Klo 12.30 Vanhasta uudeksi,  Helena Ahti-Hallberg kertoo miten tuunataan vanhasta juhla- tai hääpuvusta uuden veroinen helpoilla muokkauksilla.

Klo 13.00 Hyvinvoivana hääpäivään, Kirsi Salo

Klo 14.00 Häämeikin trendit 2020, Estée Lauderin ammattilaiset

Klo 14.15 Yleelliset häät edullisesti, hääsuunnittelija Anu Beadle, Lily Dream Wedding

Voiko jostain säästää häissä?

Rahaa häihin kuluu varmasti, mutta miten saada ylelliset häät edullisesti? Siitä kertoo hääsuunnitelija Anu Beadle, Lily Dream Wedding. Anu näyttää esimerkkejä ja kertoo, miten pienillä asioilla saadaan wow-efekti aikaiseksi!

Tarjouksia, tarjouksia

Joka osastolla on alansa ammattilaisia matkoista pitopalveluihin ja koruista tuolihuppuihin. Vietä aikaa ja tutustu tarjouksiin. Monilla kultaosastoilla on huippuhyviä sormus- ja korutarjouksia. Sovittele, makustele ja osta mielesesi mukaan.

Asuntokin käy pieneksi?

Häämessuilla on tehokas Pauliina Välittää LKV tiimi paikalla, jos ei nykyisessä asunnossasi ole riittävästi tilaa hääaskartelulle. Olipa syynä asunnonvaihtoon perheenlisäys tai muutto uudelle paikkakunnalle, hoitavat he jokaisen toimeksiannon asiakkaiden etuja silmällä pitäen, opastaen ja myötäeläen – ammattitaidolla. Tule juttelemaan A-salin osastolle aiheesta!

Hääpuku on tunteikas hankinta

Tule sanomaan kyllä tulevalle hääpuvullesi. Niinattarella on todellinen Wedding Wonderland, yli 160 m2:n  H-sali tapotäynnä uniikkipukuja ja -huntuja. Paikalla ovat myös White Dress, Heidi Tuisku Ateljé Tuhkimotarinasta, Glamour Lahti ja Helsinki, Aurora Collection/Revalations Oy, Valkoinen Kreivitär, Laura Hyvi Bridal, Anni Ruuth, Anna Lindh ja uskomattoman hienot Badgley Mischkan hääpuvut Josefiinan osastolla. Muotinäytöksessä lisäksi nähtävänä hääpukuja Katariina Helsingistä, Kaunis Morsiamelta, Seremoniasta ja Zazabellasta. Nyt on tarjolla nautinnollista pukuloistoa.  Häämessuilta löydät varmasti unelmiesi hääpuvun!

Hyvinvointia mielelle ja keholle

Häiden suunnittelu on usein pitkä projekti. Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkkejä ja tutustu moneen messuosastoon aiheen ympäriltä. Esport kertoo parhaat liikunta- ja hyvinvointivinkit, ja hyvinvointivalmentaja kertoo laajasti vinkkejä siihen, miten olla läsnä hääpäivänä – tule ja sisäistä tärkeää päivääsi varten!

Häävalokuvauksen ABC

Yksi maamme johtavimmista valokuvaajista Juha Laitalainen on tehnyt hääkuvaunelmista totta jo vuoden 1998. Juha on lavalla äänessa lauantaina sekä sunnuntaina klo 11.30. Nyt on tärkeää hääkuvatietoa jaossa.

Ennakoidaan Käytä hääpukuasi -päivää (15.1.) tule pitämään pukuhauskaa kanssamme

Hääpuvun käyttöä ei tarvitse rajata yhteen päivään elämässäsi. Häämessuillemme pääset ilmaiseksi sisään hääpuvussasi, joten tule rohkeasti häitään suunnittelevien ystäviesi tueksi ihanassa morsiuspuvussasi. Täällä, jos missä, se on paikallaan!

Burleskitanssin esittely

Studio Shangri-La’n osastolla F-salin 211 tapahtuu miniworkshop aina muotinäytöksen jälkeen: LA klo 11.30 Burleskitanssin esittely, klo 13 Poseerauksen perusteet, klo 14.30 Burleskitanssin esittely, klo 16 Sukan ja hansikkaan viehkeä riisumisdemo; SU klo 12.30 Burleskitanssin esittely, klo 14 Poseerauksen perusteet, klo 15 Sukan ja hansikkaan viehkeä riisumisdemo.

Huomioi ja hemmottele

Romanttinen lahjavinkki

Häät tiedossa? Haluatko ilahduttaa naimisiin menevää ystävää? Lahjoita liput vuoden huikeimpaan häätapahtumaan Mennään naimisiin -häämessuille!

Liput myynnissä OSTA LIPPUJA -painikkeen alta tai TIKETISTÄ!

Osta lippu

Kätevä sijainti

TÄYNNÄ TUNNELMAA

Suomen upeimmat häämessut 11.-12.1.2020.

Lauantaina klo 10.00-17.00 ja

Sunnuntaina klo 11.00-16.00.

Katso huima ohjelmatarjonta!

Ilo on irti - tule mukaan!

Kaikki hääalan huippunimet

Suomen upeimmassa häätapahtumassa ovat mukana hääalan huippuammattilaiset, jotka ovat apunasi suunnitellessasi elämäsi upeinta juhlaa. Tällaista tietoa, taitoa ja tunnelmaa et muualta löydä. Tule ja koe kaikki tämä kauneus ja ilo!

Kaikki esittelijät