Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Häämimmit  / Odotettu kakkubuffet!

Odotettu kakkubuffet!

Kirjoittelin aiemmin kakkubuffetistamme täällä! Hääpäivämme todellinen kirsikka kakun päällä oli kakkubuffet, joka sai mielettömästi kiitosta. Olen erittäin onnellinen ja kiitollinen, että ystäväpiirissämme on ihminen, jonka taidonnäytteet kruunasivat päivämme<3

Kakkubuffettia rakennettiin pitkin vuotta. Kesällä keräsimme marjoja ja raparpereja pakkaseen. Suunnittelimme makuja, koristeluja ja ulkonäköjä. Viikko ennen häitä syntyivät kakkupohjat pakkaseen. Hääviikolla kakkujen tekoa valmisteltiin hankkimalla kaikki loput aineet, keräämällä kakkukupuja ympäri kylää sekä muutama itkunkyynelkin paniikista tirauttaen. Olimme varanneet apukäsiä kakkujen tekoon, mutta leipurimme selvisi kakkubuffetin teosta melkeinpä omin käsin. Tämän ehkä mahdollisti se, että pelasimme tetristä ennen hääviikkoa ja suunnittelimme, mitkä kakut pystyy tekemään pakkaseen ja missä vaiheessa sekä meidän ylitsepääsemättömän mahtavasta leipurista. Hääkakkujen viimeinen koristelusilaus tapahtui hääpäivänä, 1h ennen vihkimistä.

Hääkakkubuffettimme:

  • Virallinen hääkakku vadelmavalkosuklaa -täytekakku. Koristeena aidot kukat sekä We Do -kyltti
  • Suklaakakku suklaahippumoussella;) Koristeenaan suklaalla kuorrutetut mansikat sekä suklaavalutus
  • Mansikkaraparperi -täytekakku. Koristeena vanilijatangot, rosmariinia sekä punaviinimarjat
  • Mangopassion -juustokakku. Ja tässä ihana hedelmistä tehty koristelu
  • Mustikkavalkosuklaakakku. Koristeena karhunvatukat sekä mustikat
  • Mutakakku marjoilla
  • Puolukkavalkosuklaakakku. Koristeena puolukat sekä valkosuklaa

Mikäli omatekemä hääkakkubuffet on mielessä, tässä siihen muutama vinkki:

  • Tee kaikki mahdolliset pohjat pakkaseen jo valmiiksi. Täytekakun pohjat/osa juustokakuista eivät mene pakkasessa miksikään
  • Kerää kakkuainekset hyvissä ajoin. Varaa aina ylimääräistä kermaa, voita, munia sekä suklaata;)
  • Suunnittele luomukset etukäteen, “mietin tekohetkellä lopputuloksen” on aina riski
  • Hanki yksi “juoksupoika” valmiiksi, joka pystyy hankkimaan sinulle tarvikkeita, jos jotakin on jäänyt uupumaan. Itse leipurin on vaikeaa lähteä kauppaan kesken leipomisen
  • Lainaa ystäviltä leivontakulhoja, mikäli kakuista tulee erilaiset etkä pysty tekemään lisää täytettä samassa kipossa. Kaikilla menee hermo siihen kokoaikaiseen tiskaamiseen;)
  • Jätä häiden aattoon/hääpäivään vain pakolliset leipomiset
  • Huomioi tarjoilu- ja kuljetusastiat
  • Leipominen vie yllättävän paljon aikaa!

Makeaa viikonloppua <3

-E

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus