Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Häiden koristelu – miten musiikkiteema näkyy häissämme?

Häiden koristelu – miten musiikkiteema näkyy häissämme?

Eli pieni kurkistus koristeisiin…

En halua paljastaa liikaa häidemme tulevista yksityiskohdista tai koristeista, sillä haluan jättää jotain yllätykseksi juhlapäivää varten. Eivät koristeet näytä tietenkään samalta nyt, kuin sitten juhlapöydässä. Kuten olen aikaisemmin kirjoittanutkin, häidemme teema on musiikki. Tämä näkyy lähinnä pieninä yksityiskohtina, sillä hääpaikka itsessään ei paljoa koristeluja kaipaa. Olemme Samulin kanssa inspiroituneet muun muassa näistä, todella mielettömistä häistä. Haluaisimme omiin juhliimme myös hieman samaa teemaa tai ainakin samanlaista tunnelmaa. Tuo on muuten hauska idea, että kuvan takaa näkyy tuollaista värikästä savua, onkohan tietoa mistä sellaista voisi hommata?

Tässä hieman sneak peek -kuvia meidän koristeluista. Suurin osa ollaan tehty (tai teetetty) itse, joten siinä mielessä koristeet eivät ole kauhean tyyriitä. Olemme saaneet myös hurjasti apua käsistään todella taitavilta ihmisiltä (esimerkiksi Samulin työkaveri on ollut valtava apu koristeiden ja muun rekvisiitan luomisessa). Iso kiitos siis heille <3 En luota omiin kädentaitoihini niin paljoa, että olisin itse lähtenyt kaikkea näpräämään, joten olen todella iloinen, että saimme apua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musiikki tietysti kuuluu vahvasti meidän ohjelmistossamme, mutta minusta on hauskaa, että se näkyy myös yksityiskohdissa. Kyseinen teema näkyi jo muuten hääkutsuissame, lisää niistä täältä. Koristeita joita vielä mahdollisesti kaipailisin olisi valoköynnökset sekä mahdollisesti ilmapallot. Kuvittelin, että ilmapalloja (heliumilla täytettynä), saisi ihan mistä vain juhlapuodista, mutta jostain syystä oikeanlaisia ei ole tullut vastaan. Olisiko jollakin antaa kullan arvoista vinkkiä, mistä saisi valmiiksi heliumilla täytettynä muutaman, kumisen sydämen muotoisen pallon?

Ei kommentteja

Vastaa