Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / She Said Yes  / Morsiamen asusteet

Morsiamen asusteet

Mä olen maailman huonoin käyttämään korkokenkiä ja laukkuja, ellei ole ihanihanihan pakko. Muutenkin asusteet ovat vähän siinä ja hilkulla, ettäkö jaksaisin mitään ylimääräistä mukanani arkisin kantaa. Morsiamella asusteet tuntuvat ovat kuitenkin olennainen osa kokonaisuutta päästä varpaisiin, joten jonkinlaisia kompromisseja oli munkin tehtävä, vaikka tennareissa kaikista parhaiten viihdynkin. Niihin mä hyvin suurella todennäköisyydellä jossain vaiheessa hääiltaa hyppäänkin, mutta koska nyöriavokkaat olivat pyörineet mielessä jo todella pitkään ennen kuin viime kesänä törmäsin niihin henkkamaukan alehyllyssä, päätin kokeilla, josko tepastelisin avioon juhlan luonteen mukaisissa kengissä.

Amatsonimorsian

Korkoja en jalkaani laita paristakaan syystä – ensinnäkään en pidä ajatuksesta, että olisin hääpäivänä miestäni pidempi eikä mun puvun helma anna ollenkaan anteeksi, sillä sen edellinen omistaja oli korot jalassa mun pituinen. Sitten on tietysti se puhdas tottumattomuus; mun muhkusääret näyttävät poikkeuksellisesti aivan älyttömän hyviltä koroissa, mutta koska nämä mun kintut ovat piilossa koko päivän, en ehdoin tahdoin lähde itseäni matalillakaan koroilla kiduttamaan. Pukuni helma itsessään on jo melko massiivinen, niin jos mä tällä kertaa tyytyisin olemaan amatsoni vain leveyssuunnassa, kun pituutta löytyy omastakin takaa.

Kenkien suloinen pikkuserkku

Laukku onkin aavistuksen verran uudempi tuttavuus, sillä se tuli mua vastaan viikonloppuna Forumin Mangossa. Olin viettämässä mukavaa lauantai-iltapäivää muiden Mennään Naimisiin -hääbloggaajien sekä meidän ihanan päätoimittajamme Paulan kanssa ja päätin siihen samaan reissuun yhdistää sitten myös vähän muita hääjuttuja. Kävin Stockmannilla metsästämässä täydellistä häämeikkivoidetta ja hääbloggaajien tapaamisen jälkeen treffasin vielä meidän häävalokuvaajaamme kahvin merkeissä. Mä en ollut missään nimessä suunnitellut häälaukun ostamista tämän kaiken päälle, mutta kun Mangossa pyöriessäni sivusilmällä havaitsin jotain hyvin samanväristä ja samankaltaisella fiiliksellä varustettua kuin mitä makkarin nurkassa nyhjäävät rouvastumiskenkäni, en vain saanut sitä enää mielessäni.

Forumin hyllyssä tarjolla oli varsin kehnoja yksilöitä, joten piipahdin vielä ennen kotimatkaa nopeasti Kampin liikkeessä, jossa kyseisten nyssäköiden valikoima oli huomattavasti paremmassa hapessa. Eipä laukulla ollut hintaakaan kuin vaivaiset 18 euroa ja kultaiset yksityiskohdat tulevat aivan varmasti riitelemään hopeisten korujen kanssa, mutta ei se häälaukku loppujen lopuksi ole hääpäivänä niin suuressa roolissa, että se mun kaltaista perfektionistia ihan hirveästi haittaisi. Onpahan nyt joku, jossa kuljettaa huulipunaa, puuteria, pankkikorttia ja puhelinta. Ultimaattisesti parasta laukussa on kyllä se, että se on kuin tehty kenkien rinnalle!

Ei kommentteja

Jätä vastaus