Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Vinkit hääpäivään – mitä tekisin toisin ja mitä täysin samalla tavalla

Vinkit hääpäivään – mitä tekisin toisin ja mitä täysin samalla tavalla

Häät olivat ihanat. Aika katastrofi olisi saanut käydä, että ihan katuisin jotain. Joihinkin asioihin olisi tietty voinut vähän enemmän kiinnittää huomiota, joihinkin olisi varmaan riittänyt vähempikin.

Tämän tekisin toisin…

Kukkia olisi voinut olla pöydissä enemmän. Toisaalta se olisi vaatinut enemmän maljakoita, joita ei ollut. Kävimme summanmutikassa ostamassa kaikki kukat yhdellä kerralla, ja se oli juuri hyvä määrä maljakoihin. Kuvia katsoessani pöydät olisivat ehkä kaivanneet vähän vehreyttä.

Testaa tekniikka. Viimeinen asia, joka minulla välähtää mielessä. Olimme miettineet kuukausitolkulla biisilistaa, mutta koska nettiyhteyttä ei ollut, eihän se toiminut. No en edes tiedä onneksi, mitä kaikkea siihen vaadittiin (puheluita ja pitkää pinnaa ainakin), mutta bestman ja kumppanit saivat biisit soimaan.

Sovita puku alusvaatteiden kanssa. Palaan vielä kerran tähän aamun hässäkkään. Huomasin siis aamulla, että ihonmyötäisestä ja ohuesta mekostani paistaa ihan kaikki läpi. Tämän olisi voinut tarkastaa aiemminkin… 😀

Näistä en muuttaisi mitään…

Jätä aikataulu joustavaksi. Ruokailuun oli varattu kolme tuntia per ruokalaji. Aika selväähän se on, ettei donitsin syömiseen mene tuntia, mutta näin aikataulu pysyi melko joustavana.

Kun porukkaa on vähän, kaikkien kanssa ehtii jutella. Edelleen ajattelen, että vaikka vieraiden rajaaminen oli haastavin homma, se oli myös tärkein. Ruutikellari toimi tosi hyvin 50:lle hengelle.

Älä stressaa säästä! Kuulin ennen häitä ehkä sata kertaa “kunhan olisi hyvä sää” -toitotuksen. En ole ikinä ymmärtänyt säästä valittamista. Sille ei vaan voi mitään, joten turha sitä on manata. Vieraat tuskin jättävät tulematta, vaikka sataisi. Ei tietysti aurinkoinen sää ja kaunis auringonlasku haitanneetkaan.

Luota intuitioon. Tästä yksi hyvä esimerkki on se, että tilasin kukkaseppeleen hääviikolla. Se oli iso lisä kukkalaskuun, mutta se vain kruunasi omasta mielestäni häälookin. Rakastan kukkia niiiiiiiiiiiin paljon.

 

Ole tinkimätön tärkeimmissä jutuissa (älä kaikessa). Kerroin, että esimerkiksi donitsit ja kaksiosainen puku olivat mulle tärkeitä juttuja. Molempia metsästettiin kissojen ja koirien kanssa. Eetulle taas kelpasi vain tietynlainen sininen puku. Myös omaan hääolueeseen nähtiin vaivaa. Se kannatti!

– Henna

Kaikki kuvat: Timo Saarinen/Mirai Image

2 Kommenttia
  • Paula
    elokuu 25, 2017 at 10:25 am

    Moi! Ihana tuo oma hääolut. Keneltä sen löysitte <3
    kysyy, Paula

Jätä vastaus