Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Mitä perinteisten kiitoskortien tilalle?

Mitä perinteisten kiitoskortien tilalle?

 

kiitoskortit

kiitoskortit

Minulle iski eilen sunnuntaina aivan hillitön siivoushulluus. Innoistuin raivaamaan ja siistimään kotiamme yhdeksän tunnin ajan (eli vapaapäivä hyvin käytetty). Siinä tavaroita raivatessa vastaan tuli myös muutama hääkutsu menneiltä kesiltä, sekä pari kiitoskorttia. Pohdin, mitä niille voisi oikein tehdä? Pois kortteja en halua missään nimessä heittää, mutta ei niitä oikein voi esillekään laittaa. Miten kiitoskortit voisi siis tehdä toisin, niin että niistä olisi mahdollismman paljon iloa vieraille häiden jälkeen?

Kiitoskortti on perinteisesti valokuva hääparista ja siinä teksti “kiitos” – kaunis ele ja ehdottomasti tärkeä etenkin sukulaisille, jotka mitä luultavimmin laittavat kuvan esille kirjahyllyyn tai talteen albumiin. Nuoremmilla sukupolvilla ei tälläinen tapa ole välttämättä kauhean yleinen. Vai milloin viimeksi sinä olet laitannut kehitettyjä kuvia fyysiseen albumiin? Niinpä, meillä albumit ovat sähköisessä muodossa ja kuvia on vain harvoin esillä.

Jos olen ihan rehellinen en olen aivan varma kannattako kiitoskortteihin käyttää useita satoja euroja jos ne päätyvät laatikon pohjalle. Hauska ja hieman erilainen tapa muistaa häävieraita olisi lähettää heistä otettuja kuvia kiitosviestin yhteydessä. Näillä kuvilla voisi olla hieman enemmän käyttöä. Kuvassahan voisi olla myös hääpari mukana. Tämä saattaa olla vaikea toteuttaa kaikkien vieraiden kohdalla sillä veikkaan että häähumussa ei ihan kaikkien kanssa välttämättä ehdi yhteiskuvaan. Jos säästöjä mielii, niin voisihan kuvat lähettää digitaalisesti tai linkin kautta lataamalla. Tosin tällöin kiitos ei olisi mielestäni niin henkilökohtainen.

Yritin googletella, mitä lähettää kiitoskorttien sijaan muistoksi, mutta suoraan sanottuna en löytänyt yhtään järkevää ideaa. Tuleeko sinulle jotain mieleen?

 

 

 

2 Kommenttia
 • Jenni / Globe Called Home
  helmikuu 2, 2016 at 7:39 pm

  Me juurikin otettiin juhlissa kuvat kaikkien vieraiden kanssa, jotka ajateltiin lähettää kiitokseksi perinteisen hääkuvan sijaan (tai lisäksi). Ei siis olla ihan vielä päätetty, mitä tehdään, koska eihän niistä häistä ole kuin vasta kuukausi. 😀

  • admin
   helmikuu 4, 2016 at 6:34 pm

   Moikka Jenni! Oih! Onnittelut <3

   Samaa mietin minäkin, että hauska tapa muistaa on lähettää vaikka jokin pieni kirje ja sitten muutama yhteiskuva 🙂 -Petra

Jätä vastaus