Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Miksi otin uuden sukunimen käyttöön kuukausia ennen häitä?

Miksi otin uuden sukunimen käyttöön kuukausia ennen häitä?

Täällä ollaan esiinnytty muina naisina jo parin kuukauden ajan tilanteesta riippuen uudella tai vanhalla sukunimellä. Kaikki alkoi joulukuun viimeisellä viikolla, kun kirjoitin ensimmäisestä lastenkirjastani kustannussopimuksen. Siiri Siimahäntä halusi hienostella -kirja julkaistiin huhtikuun alussa ja halusin sen ehdottomasti uudella nimelläni. Tilanne oli joka tapauksessa hassu: kirjoittaa kirja nimellä, jota en ole käyttänyt tai kirjoittaa se nimellä, joka olisi minulla käytössä enää hetken.

Vaihdoin uuden nimen myös Facebookkiin. Olen itse asiassa saanut jo useita postejakin uudella nimellä, eikä se tunnu edes oudolta. Puhelimeen vastaan edelleen vanhalla (oikealla) nimelläni.

Kirjan on kustantanut Mini Kustannus. Kuvittaja on taitava Julia Jusslin.

Pääasiassa siis olen esiintynyt tulevalla sukunimelläni vain kirjaan liittyvissä asioissa. Olen saanut jo hyvää nimmaritreeniä, kun olen kirjoittanut omistuskirjoituksia kirjoihin. Ja mitä olenkaan huomannut: uusi nimi tuntuu oikealta.

– Henna

Ei kommentteja

Jätä vastaus