Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Miksi kaikki häihin liittyvä itkettää?

Miksi kaikki häihin liittyvä itkettää?

Häiden suunnitteluun liittyy monenlaisia tunteita, mutta viime aikoina pinnalla on minulla ollut varsinkin yksi. En oikeastaan pysty suunnittelemaan tai fiilistelemään mitään häihin liittyvää ilman, että alan nyyhkyttää kuin mikäkin pieni lapsi. Toki kyyneleet ja herkistyminen ovat tässä tapauksessa iloinen asia (en itke surusta), mutta alkaakohan tämä mennä jo hieman yli?

Esimerkiksi erään iltana olimme Samulin pikkusiskon keikalla, jossa soitettiin kansanmusiikkia. En tiedä kyseisestä musiikkilajista mitään, mutta mielikuvissahan se on sellaista pelimannien iloista rallatusta. Yhtye soitti todella kauniin häävalssin ja tiedätkö, en voinut kyynelille mitään. Ajatuksissa vain pyöri, että kohta mekin valssaamme häävalssia. Vaikka kappale ei ollut mitenkään surullinen en voinut lopettaa kyynelehtimistä – hoopoa tiedän. Herkistyminen tapahtuu lähes poikkeuksetta aina myös, kun selailen Pinterestiä ja tsekkailen sieltä uusimpia ideoita. Ilman itkua en pysty myöskään kuuntelemaan rakkauslauluja.

petra1

petra2

Jos tämä nyyhkyttäminen on jo nyt tällaista, miten ihmeessä selviä alttarille ilman, että kyyneleet ovat pyyhkineet kaiken meikin pois? Tai miten selviän hääkuvauksen läpi niin, etten joka kuvassa oli herkistyneen punainen, vollottava morsian?

Olen todella herkkä ihminen, olen sen vasta nyt aikuisiällä oivaltanut. Herkkyydessä ei ole mielestäni mitään pahaa, on vain positiivinen asia, jos pystyy näyttämään tunteitaan. En ehkä ole aivan tottunut siihen, sillä lapsuudesta en muista, että meillä kotona olisi osoitettu mitenkään erityisen voimakkaasti tunteita. Meillä suomalaisillahan on hieman tapana piilottaa ne tunteiden aiheuttamat reaktiot ja esimerkiksi itkeä yksin hiljaa piilossa.

petras3

Haluan totta kai näyttää häissä tunteitani, en suinkaan tarkoita, että morsiusparin pitäisi pitää pokerinaamaa yllä. Jos itkettää niin sitten itketään. Uskon kuitenkin, että se hääpäivän tunteiden sekamelska tulee sisältämään muitakin fiiliksiä kuin vain herkistelyä. Toivon ainakin, että saamme nauttia myös naurusta ja silkasta rakkauden tunteesta.

1Kommentti

Jätä vastaus