Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Mielenkiintoisimmat häätrendit 2016

Mielenkiintoisimmat häätrendit 2016

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jokainen järjestää täysin omannäköisensä häät. Trendeillä tai muodilla ei mielistäni tarvitse olla mitään tekemistä häiden kanssa, vaan jokainen valitsee häihinsä liittyvät jutut omien mieltymystensä mukaan.

Seuraan itse trendejä ihan vain mielenkiinnosta ja tietenkin niiden joukosta poimin ideoita myös meidän häihimme. Eihän inspiroituminen pahasta ole. Vahvoja hääjuhlaan liittyviä trendejä ovat viime vuosina olleet karkkibuffetit, erilaiset Photoboothit sekä koristeluissa käytettävät pom pom –pallot. Näiden trendien suhteen hiipumista on jo havaittavissa, joten tutkailin hieman, millaisia ovat tämän vuoden mielenkiintoisimmat häätrendit.

  1. Videokuvaus häistä

Tähän saattaa nyt joku todeta, että VANHA juttu, mutta joo videokuvaus häissä on lisääntynyt huomattavasti. Tämän voivat allekirjoittaa varmasti kaikki häitään ammatikseen kuvaavat. Valokuvien lisäksi häistä halutaan dokumentaarisia ja jopa leffamaisia pätkiä, joissa hyödynnetään niin monikamerakuvausta, GoProta, kuin lentäviä drone-kameroita.

Mikäs siinä, ihana muisto. Itse en vain osaa sanoa kuinka monta kertaa sitä samaa videota jaksaisi itse (saatikka sukulaiset, perhe ja ystävät katsoa), mutta olisipahan jotain näytettävää lapsille. Mikäli ei halua ihan koko pitkää elokuvaa suuresta päivästään, voi häistä pyytää kuvaajaa koostamaan lyhyen, noin minuutin mittaisen ”trailerin”. Sen voi sitten kätevästi jakaa myös somessa.

  1. Erilaiset hääsovellukset

Elämää ja hääsuunnittelua helpottavat sovellukset ovat vahvasti täällä. Sovellusten avulla voit saada inspiraatiota sekä myös ihan konkreettista apua esimerkiksi hääbudjetin suunniteluun. En ikävä kyllä löytänyt sovelluksia suomeksi, mutta englanniksi niitä on vaikka millä mitalla. Lista hääsovelluksista löytyy esimerkiksi täältä.

  1. “Halpishääpuvut”

Perinteiset hääpuvut ovat saaneet rinnalle valkoisia housupukuja sekä esimerkiksi hieman kevyempiä versioita puvuista. Hääpukua ei myöskään ole pakko hankkia hääpukuliikkeestä, vaan edullisesti esimerkiksi Asokselta.

haamekot2

Kuvakaappaus: Asos.com

  1. ”Little white dress” – vaimomekko

Iso trendi ainakin Häät 2016 -Facebook–ryhmässä ja iso trendi myös maailmalla. Joku saattaa vaihtaa vaimomekon ylleen jo hääjuhlassa, mutta viimeistään sitten seuraavana päivänä. Hauska idea ja mitä enemmän kauniita valkoisia mekkoja on kaapissa, sen parempi. Ideoita vaimomekkoihin löydät esimerkiksi Asokselta sekä täältä.

  1. Isoäidit kukkaistyttöinä

Perinteisesti perheen pienimmät ovat toimineet kukkaistyttöjen roolissa, mutta nyt hommaan ovat tarttuneet myös isoäidit. Minusta tämä on ihana idea, varsinkin jos isovanhemmat ovat vielä hyvässä kunnossa ja tähän suostuvaisia. Tämä ei ole mikään minun päästäni keksimä juttu, vaan aiheesta ovat kirjoittaneet muun muassa Buzzfeed ja Huffingtonpost.

mumpsukka

  1. Paikallisuus ja ekologisuus ruuassa

Tämä on ihan hyvä trendi, sillä on aina parempi suosia paikallisia ruuantuottajia, jos vain siihen on mahdollisuus. Myös erilaisten luomuruokien suosiminen häämenussa on positiivinen juttu. Vaikka kukaan tuskin laskee häissä kaloreita, on ruuan terveellisyyteen myös panostettu aiempia vuosia enemmän ja häiden menu suunnitellaan myös sen mukaan.

  1. Luonnollinen häälook

Hääkampauksissa jyräävät edelleen rennot nutturat sekä erilaiset letit. Näiden kaveriksi häälookin viimeistelee luonnollinen ja kuulas meikki. Tummia silmiä tai vahvoja varjostuksia ei kauheasti meikki trendeissä 2016 nähdä vaan, suositaan enemmänkin niitä omia parhaita puolia korostaa meikkiä. Tämä ilahduttaa, sillä on tärkeää näyttää itseltään myös hääpäivänä.

Ei kommentteja

Jätä vastaus