Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame  / Messutärpit ja lippuarvonta

Messutärpit ja lippuarvonta

Joulu on takana päin ja on aika suunnata katseet kohti tulevaa vuotta. Vuoden huikein häätapahtuma – Mennään naimisiin häämessut järjestetään 12.-13. tammikuuta, Wanhassa satamassa. Messuilla nähdään upea kattaus näytteilleasettajia sekä palveluntarjoajia. Päätin listata teille omat suosikkini, joiden kautta hankimme tuotteita/palveluita häihimme. Minun listaltani löytyy toki vain murto-osa messujen kokonaistarjonnasta. Koko tarjonnan löydät mennaannaimisiin.fi -sivustolta ja mukaan humuun pääset seuraamalla @mennaannaimisiin Facebookissa ja Instagramissa!

Eco Decor Oy

Eco Decor on kotimainen yritys, joka valmistaa pääosin puusta uniikkeja koristeita ja lahjoja. Me tilasimme heidän kauttaan puisen kakkukoristeen häihimme. Palvelu oli nopeaa ja mutkatonta, saimme kakkukoristeemme lyhyellä toimitusajalla.

Kakkukoriste Eco Decor*. Kuva: Markus Hänninen

Gladis Oy

Gladis on pieni yksilöllinen juhlamekkoputiikki Riihimäellä, josta löytyy mekot niin morsiustiimille kuin häävieraillekin. Me ajoimme kaasojeni kanssa Riihimäelle kokeilemaan mekkoja. Yllättävää kyllä, he ihastuivat molemmat ensimmäiseen sovittamaansa mekkoon.

Kaasojen mekot Gladis.fi*. Kuva: Markus Hänninen

Malmin Korupaja Oy

Malmin Korupaja on pääkaupunkiseudulla tunnettu käsintehdyistä vihki- ja timanttisormuksista. Verkkokaupan ansiosta sormusvalikoima tavoittaa asiakkaita myös Helsingin ulkopuolelta. Korupajalta löytyy varmasti jokaisen budjettiin sopivat sormukset. Me hankimme vihkisormuksemme sekä sormusrasian kaiverruksella Malmin Korupajasta.

Sormukset Malmin korupaja*.

Juhlahumua

Juhlahumua on juhlakauppa, joka palvelee juhlakoristeilla ja vuokratuotteilla sekä hää- ja juhlasuunnittelupalvelulla. Tilasin Juhlahumulta aivan upean donitsiseinän kaasolleni järjestettyihin 30-vuotissyntymäpäiville. Mikäli olisin nähnyt idean aiemmin, olisi varmasti myös häistämme löytynyt tämä ihastuttava donitsiseinä!

Donitsiseinä Juhlahumua*.

Mennään naimisiin lehti ja kirja

Odotan jo kovasti messuilla julkaistavaa uusinta Mennään naimisiin -lehteä! Messuilta löydät myös Häitä päin – oppaan häiden suunnitteluun. Lehti ilmestyy lehtipisteisiin sekä digipainoksena messujen jälkeisenä tiistaina 15.1. Aiempien vuosien lehdet sekä Häitä Päin -opas löytyvät digitaalisina lukusalista.

Pop up kemut / Kemut Company

Popup kemut myy juhla- ja paperitavaraa maailmalta sekä uniikkeja teematuotteita. Hankimme Popup kemuilta glittertarroja viirien tekoon sekä tarrat pieniin karkkipusseihimme. Nämä pienet DIY -yksityiskohdat olivat yhdet häidemme suosikeista.

Her & His Favorite -tarrat Popup kemuilta*. Kuva: Markus Hänninen

Mitä muuta?

Odotan ehdottomasti myös messujen hää- ja juhlapukunäytöstä, messutunnelmaa, samppanjabaaria sekä kilpailuita ja kaunein morsiuskimppuäänestystä. Lisäksi toivon löytäväni inspiraatiota tulevien 30 -vuotissyntymäpäivien järjestämiseen. Jos aiempiin vuosiin on luottamista, tarjolla on varmasti jälleen upeita messutarjouksia!

Voita liput Mennään naimisiin häämessuille

Sitten parhaimpaan osuuteen! Sain mahdollisuuden ilahduttaa myös teitä lukijoita ja arpomalla 5 kpl lippuja tammikuun häämessuille. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn messuille joko lauantaina 12.1. tai sunnuntaina 13.1.  – voittajien valinnan mukaisesti. Suoritan arvonnan tähän julkaisuun tai Instagram -tilin @ihanvaimona postaukseen kommentoineiden kesken. Voit siis käydä tuplaamassa voittomahdollisuutesi osallistumassa myös instassa. Voittajiin olen yhteydessä sähköpostitse tai direct messagen kautta. Arvonta päättyy tiistaina 1.1.2019.

Onnea arvontaan, tavataan messuilla!

Sara

 

* Julkaisuissa näkyvät tuotteet on hankittu yksityishenkilönä eikä niitä ole saatu yhteistyössä.

 

14 Kommentit
 • Terhi
  joulukuu 27, 2018 at 11:00 pm

  Mukana arvonnassa! Meillä häät ens vuoden elokuussa, joten innolla seuraan myös blogiasi ❤

 • Hannele Kuusisto
  joulukuu 28, 2018 at 2:18 pm

  Mukana arvonnassa! Messulippu kesän -20 morsiammelle.

 • Tarja Pohto
  joulukuu 28, 2018 at 3:54 pm

  Mukana arvonnassa! Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 • Veera
  joulukuu 28, 2018 at 5:13 pm

  Mukana arvonnassa! ☺️

 • Anna
  joulukuu 30, 2018 at 10:54 am

  Mukana! Toivottavasti törmätään messuilla 😊

 • Appelsiini
  joulukuu 30, 2018 at 3:15 pm

  Myöskin mukanva arvonnassa!

 • Sirpa
  joulukuu 31, 2018 at 10:30 am

  Myös olisin mielellään mukana arvonnassa… Äitinä ja tulevana anoppina tyttären kanssa on tarkoitus messuille päästä tulevan kesän häitä suunnittelemaan, kiitos vinkeistä. Viimehetken laatuaikaa äiti-tytär – matkan merkeissä.

  • Sara
   tammikuu 6, 2019 at 10:03 pm

   Onnea Sirpa, olet voittanut liput itsellesi ja tyttärellesi! Käythän lukemassa sähköpostisi, olen laittanut sinulle viestiä. 🙂 t. Sara

 • Laura
  tammikuu 1, 2019 at 3:38 pm

  Toivottavasti vielä ehtii mukaan arvontaan. 🙂 heinäkuussa on häät, joten messuille lähdetään kaasojen ja kaverimorsiamen kanssa!

 • MarjaKoo
  tammikuu 1, 2019 at 7:13 pm

  Mukana arvonnassa, jos vielä ehtii 🙂 Ystävän kanssa olisi kiva messuilla.

 • Sara
  tammikuu 1, 2019 at 8:27 pm

  Osallistun arvontaan! Olisi huippua voittaa liput tähän tapahtumaan.

 • Tuomas
  tammikuu 1, 2019 at 8:28 pm

  Osallistun arvontaan, häät tulossa ensi elokuussa 🙂

 • Jasmiina
  tammikuu 1, 2019 at 9:06 pm

  Mukana messuarvonnassa, tapahtumaan olisin menossa muutenkin 😍

 • Marianna
  tammikuu 2, 2019 at 9:51 pm

  Mukana ehdottomasti! Hyvän ystäväni veisin messuilemaan 💕

Vastaa