Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Messuinfo

Suomen suosituin häätapahtuma

Unelmiesi häiden suunnittelu alkaa vuoden huikeimmasta häätapahtumasta, josta löydät saman katon alta kaikki häiden järjestämiseen tarvittavat tiedot, tuotteet ja palvelut.

Mennään naimisiin -häämessuilta saat ideoita ja inspiraatiota elämäsi tärkeimpään juhlaan, tapaat häiden asiantuntijat, luot kontakteja ja virittäydyt häätunnelmaan!

MILLOIN

Seuraavat messut järjestetään 11.-12.1.2020.

MISSÄ

Wanha satama Pikku Satamakatu 3-5 00161

Katso kartta

LIPUT

Liput myynnissä Tiketissä.

Osta liput

Huomioi ja hemmottele

Lahjaksi messuliput!

Häät tiedossa? Haluatko ilahduttaa naimisiin menevää ystävää? Sujauta lahjapakettiin liput ensi vuoden huikeimpaan häätapahtumaan Mennään naimisiin -häämessuille!

Liput tulevat myyntiin syksyllä 2019.

Osta liput

Elämyksiä ja nautintoja

Monipuolisin ohjelmatarjonta

Tule mukaan nauttimaan häähumusta rennossa tunnelmassa – osallistu kilpailuihin, nauti ammattilaisten meikki- ja hiusopastuksesta paikan päällä, virkisty samppanjabaarissa kuplivan äärellä tai ihaile upeita morsiuskimppuja. Näe myös sekä kotimaisten että kansainvälisten häämuodin kärkinimien uusimmat luomukset Suomen korkeatasoisimmassa hää- ja juhlapukunäytöksessä.

Katso koko ohjelma

Kaikki häihisi

Hääalan huiput

Suomen upeimmassa häätapahtumassa ovat mukana kaikki hääalan huippuyritykset, jotka ovat apunasi suunnitellessasi elämäsi upeinta juhlaa. Yhteen viikonloppuun mahtuu kaikki mitä häihisi tarvitset: parhaat pitopalvelut, juhlapaikat, valokuvaajat, sormukset, kutsut, koristeet, askartelut, häämatkat ja paljon, paljon muuta!

Kaikki esittelijät
+ - Miten paikalle pääsee?

Raitiovaunuilla 4 tai 5. Messupysäkki on Kauppiaankatu n. 200 metriä Wanha Satamasta.

Lähin taksiasema Grand Marina p. (09) 600 744. Taksikeskuksen tilausnumero 0100 0700.

+ - Ravintolat ja kahvilat

Wanha Sataman Ravintoloiden aukioloajat päivitetään syksyllä.

+ - Pankkiautomaatit

Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Viking Linen terminaalissa sekä Satamakadun ja Kruunuvuorenkadun kulmasta.

+ - Liput

Liput ovat ennakkomyynnissä Tiketissä. Hanki omasi ajoissa!