Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / She Said Yes  / Mennään Naimisiin 2016 @ Wanha Satama

Mennään Naimisiin 2016 @ Wanha Satama

mennaan-naimisiin1Eilispäivä vietettiin mun kaason kanssa Helsingissä, kun Wanhassa Satamassa järjestettiin vuotuiset Mennään Naimisiin -häämessut. Nää oli ekat häämessut ikinä, joissa oon käynyt, mutta tuskin jäävät viimeisiksi. Vielä tässä vaiheessa messuilta oli vaikea hakea oikeastaan yhtään mitään tai tehdä minkäänlaisia hankintoja, mutta ikuisena haaveilijana sain ainakin mielenapetta vaikka muille jakaa.

Tosiaan, me ollaan häiden järjestämisessä siinä kiusallisessa vaiheessa, kun mitään erikoisempaa ei ole tehtävissä. Juhlapaikka on varattuna, samaten catering, mutta esimerkiks pukujen hankinta näin puolitoista vuotta ennen h-hetkeä vähän epäilyttää. Ja messuilla joka toinen hihasta nykäsy liittyi jotenkin juhlapaikkaan tai pitopalveluun. Vähän ehkä jopa nolotti tuottaa esittelijöille pettymys vastaamalla myönteisesti, kun näiden kahden varaustilanteesta tultiin kyselemään 😀 Toinen probleema syntyi siinä kohtaa, kun tajuttiin valtaosan pisteistä olevan paikallisia.

Tunnelma messupaikalla oli kuitenkin ihan huikea ja miljöö oli ihana! Meidän harmiksemme ideahuoneeseen ei keritty (tai viitsitty änkeä), mutta onneksi ehditään sitomaan kimppuja ja kuorruttelemaan kuppikakkuja vielä ensi vuonnakin. Skumppamaistajaiset ajateltiin pistää pystyyn kotosalla, kunhan kaaso palaa vaihdosta vähän ennen juhannusta! Mulla on jo sormus, mutta löysinpäs sen unelmieni sormuksenkin, jollaisen haluan sitten joskus vanhana kurppana, kun käsillä ei enää tarvitse tehdä mitään sellaista, missä sormus voisi vaurioitua tai hukkua. Ja sitten, kun siihen on joskus varaa…

mennaan-naimisiin2

Myös leipomo/konditoriapisteitä tuli tarkasteltua sillä silmällä, koska tilaamme kakun muualta pitopalvelun sijasta. Helsinkiläinen Kakkuhelmi jäi erityisesti mieleen ja harkitsen vakavissani nostavani häiden budjettia parilla sadalla heidän kakkujensa vuoksi! Toisaalta ihastuin myös Köket Bakeryn huolettoman ulkonäön haltuunsa ottaviin kakkuihin, tuo vadelma-suklaabrownie olis ainakin makunsa puolesta ihan perfect ♥ Leipomusten lisäksi nappasin Sinellin pisteeltä inspiraation kutsuja varten ja voi hyvinkin olla, että painattamisen sekä leikkaa-liimaa -rumban sijasta päästään kaasojen kanssa läträämään vesiväreillä.

Oliko kukaan muu eilen hurmioitumassa häätunnelmasta, Helsingissä tai muualla Suomessa järjestetyillä messuilla? Lähtikö mukaan jotain inspiraatiota ja goodie bageja konkreettisempaa vai olitteko meidän lailla imemässä sitä fiilistä ja innostusta itseenne?

Ei kommentteja

Jätä vastaus