Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / She Said Yes  / Meidän huonolla huumorilla varustetut hääkutsut

Meidän huonolla huumorilla varustetut hääkutsut

Meidän hääkutsuista viimeinenkin lähti matkaan viikko sitten ja tällä hetkellä mä totisesti toivon niiden löytäneen perille ainakin suurimmilta osin. Aluksi meidän oli tarkoitus toimittaa valtaosa kutsuista henkilökohtaisesti, sillä noin 90% meidän vieraista asuu parinkymmenen kilometrin säteellä meistä eikä erään kotimaisen kirjepostista huolehtivan tahon toiminta ihan vakuuta. Kun viidennen vieraan luona kukaan ei vastannut summerin soittoon enkä näin ollen päässyt rappuun viemään kutsua, päätin niellä epäuskoni ja marssia postimerkkiostoksille. Ja toivoa parasta, että hääkutsut eivät hukkuisi johonkin lietolaiseen logistiikkakeskukseen. Facebookin hääryhmissä on viime aikoina tullut vastaan surullisen monta päivitystä siitä, miten hääkutsut eivät ole löytäneet perille.

Askartelukiintiö täynnä

Kutsujen työstäminen oli omanlaisensa prosessi. Varsinaiset hääkutsut tilasin Zazzlelta jo melkein puoli vuotta sitten ja se hoitui suhteellisen vaivattomasti, mutta kutsun kylkeen liitetty infolappunen tuotti senkin edestä ponnisteluja. Tulostin ei toiminut kuten piti, asettelu meni päin päntyä, värit haalenivat printtausvaiheessa kummallisesti, oikeanlaista paperia ei tahtonut löytyä… Leikkasin myös kaikista noin 50:stä infolappusesta käsin printterin jättämät valkoiset reunat pois ja siinä jos missä oli tarpeeksi hääaskartelua omaan makuun.

Tiivis paketti

Toisin kuin kuva väittää, kutsun mukana meni siis vain yksi lappu. Vaikka itse pidänkin erilaisten lirputtimien lukemisesta ja mahdollisimman monimutkaisista kokonaisuuksista, eivät kaikki niistä niin välitä. Päätimme siis J:n kanssa tiivistää kaiken mahdollisen yhdelle lapulle; toisella puolella on kaikki oleellinen informaatio pukukoodista viimeiseen rsvp-päivään, toisella puolella menu. Kutsukortin ja infolappusen lisäksi kutsuun sujahti vielä pikkuruinen lappunen, jossa on käyttäjätunnukset meidän web-lahjalistalle. Kutsujen hiljalleen löydettyä vastaanottajilleen olen saanut muutamilta vierailta kiitosta siitä, että kutsussa on käyty kattavasti läpi kaikki tarpeellinen eikä se ole herättänyt mitään lisäkysymyksiä. Kutsukortissa kerrotaan vain että mitä, missä ja milloin – pienellä twistillä ja huumorikoukulla varustettuna tietenkin.

Meidännäköiset hääkutsut?

Kutsun ulkomuoto antaa mielestäni hyvin pienen headsupin vieraalle häiden visuaalisesta puolesta. Sisältö taasen kuulostaa juuri siltä, että kyseessä on meidän häät.

Ei pakosta,
ei painostuksesta
vaan omasta vapaasta tahdosta
JENNA ja JAMI
ovat seitsemän vuoden
koeajan jälkeen päättäneet

SOLMIA AVIOLIITON
Hollolan vanhassa kirkossa
19. elokuuta 2017 klo 14

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus