Made in Haven

Sain taannoin kutsun Made in Haven -häätapahtumaan, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa lauantaina 17.2.2018 Hotel Haven Helsingissä. Ilmoittauduin tapahtumaan hyvissä ajoin ystäväni kanssa. Tapahtuman ajankohta olikin odotettua parempi, sillä kulunut viikko on ollut melko stressaava.

Kun kyseessä on hotelli ja siellä järjestettävä häätapahtuma, ollaan omalla mittakaavallani jo melko lähellä täydellisyyttä. Rakastan hotellimajoittautumista. Entäpä häätapahtumat? Jos olet seurannut blogiani niin varmastikin tiedät, että rakastan myös häätapahtumia.  Aiemmat kokemukset häätapahtumista ovat olleet häämessuja, joten odotin innoissani lauantaista Made in Haven -tilaisuutta.

Kello 15 suuntasimme hotellille ystäväni kanssa. Alkuun kiertelimme pikaisesti ihailemassa yhteistyökumppaneiden pisteitä sekä upeita kattauksia, jonka jälkeen vuorossa oli tervetuliaismaljat, hotellinjohtajan puhe sekä kumppaneiden haastatteluja. Tämän jälkeen suuntasimme hotellihuonekierrokselle, jota osasin odottaa etukäteen.

Havenin huoneet olivat aivan mielettömän upeita, huoneista on joko näkymä Unioninkadulle tai ihana merimaisema kohti kauppatoria. Kuvittelinkin kierroksen aikana itseni yöpymään hotellissa. Häätapahtuman jälkeiselle yölle olikin erittäin hyvä yöpymistarjous. Harmi vain – tämä ei ollut lapsivapaaviikonloppu, joten emme pystyneet sitä hyödyntämään.

Hotellikierroksen jälkeen pääsimme nauttimaan Havenin keittiömestarin loihtimasta ruokatarjoilusta ja Katri Niskasen salonkinäytöksestä. Näytöksessä oli Katrin lokakuussa lanseeraamat morsiuspuvut sekä Lumovan Soulmates korumallisto. Miesten puvuista vastasi Turo, jonka pisteellä kävinkin keskustelemassa sulhaseni asusta puuttuvasta liivistä. Paikalla oli myös Kämp Span ihanat hierojat, jotka tarjosivat vieraille niska- ja hartiahierontaa.

Tilaisuuden hää- ja juhlasuunnittelu oli Divine hää- ja juhlasuunnittelutoimiston Pertti Huhtiaisen käsialaa. Pertin haastattelu oli mielenkiintoinen ja hän painottikin suunnittelun osalta tärkeimmiksi asioiksi budjetin määrittämistä, jonka jälkeen kannattaa miettiä minkä tyyliset häät ovat hääparin näköiset.  Järjestätkö ruokahäät, cocktail -tyyliset häät vai kunnon bileet? Luulen, että meidän häät painottuvat eniten bilekategoriaan. Jos hääsuunnittelu tuntuu ajatuksena haastavalta, voi hääsuunnittelijan palkkaaminen olla kannattavaa. Vaikka meidän häitämme on suunniteltu jo melko pitkään, varmasti ammattilaisen vinkeillä olisimme päässeet helpommalla.

Pieni, intiimimpi häätapahtuma, jossa sain nauttia ihanasta tunnelmasta, häähumusta, hyvistä tarjottavista ja hyvästä seurasta. Mikäli haaveilet hotellihäistä, kannattaa ehdottomasti tutustua Hotel Havenin palveluihin.

Kiitos Hotel Haven ihanasta lauantai-iltapäivästä!

– Sara ♥

 

 

Jaa tämä julkaisu:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • All
  • Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame
  • Aika meidän tullut on
  • Cutting the Cake together
  • DIY & Suunnittelu
  • Filosofin morsian
  • Hääblogi
  • Hääblogit
  • Häämimmit
  • Inspiration
  • Jotain punaista
  • Jotain valkoista
  • Kahden morsiamen häät
  • Mangoa ja tahmariisiä
  • Muoti & Kauneus
  • Oikeat Häät
  • Rakkaudella, Rea
  • Syyskuussa tahdomme
  • testikategoria
  • Uncategorized
  • Vihdoinkin Häät
All
  • All
  • Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame
  • Aika meidän tullut on
  • Cutting the Cake together
  • DIY & Suunnittelu
  • Filosofin morsian
  • Hääblogi
  • Hääblogit
  • Häämimmit
  • Inspiration
  • Jotain punaista
  • Jotain valkoista
  • Kahden morsiamen häät
  • Mangoa ja tahmariisiä
  • Muoti & Kauneus
  • Oikeat Häät
  • Rakkaudella, Rea
  • Syyskuussa tahdomme
  • testikategoria
  • Uncategorized
  • Vihdoinkin Häät
Art of Cakes -hääkakkuleipomon hääkakkuluomuksen osa

Hääkakku ja jälkiruokapöytä häiden vau-elementteinä

Upea kakkutaideteos, käsin tehdyt vaahtokarkit ja pakastealtaan halpisdonitsit tarjosivat jokaiselle jotakin

Lue julkaisu

Häämenu voi tukea hääteemoja ja luoda tunnelmaa – onko hyvä ruoka häissä tärkeää?

Hääteemamme meri ja glamour näkyivät selvästi häämenussamme. Hääaterian pääraaka-aineet olivat merellisesti kala ja äyriäiset, ja glamouria edustivat ylelliseksi mielletyt raaka-aineet kuten tryffeli ja savustettu mäti, …

Lue julkaisu

Villit polttarit Himoksella!

Tarot-kortteja, Einiä suuteloiva MikKen ja yllätysesiintyjä…

Lue julkaisu

Häiden ohjelma, osa 1: Hääpari esiintyy omissa häissään

Olen häävieraana aina rakastanut ohjelmanumeroita, joissa hääpari on itse äänessä. Koska lisäksi viihdyn huomion keskipisteenä, olen tietysti aina haaveillut, että omissa häissäni olisi hääparia esille …

Lue julkaisu

Hangon taikaa – ihana häätunnelma Hangon Casinolla

Hangon Casinon miljöö ja tunnelma vastasivat täydellisesti sitä, mitä haimme hääpaikkaa valitessamme. Kuten eräs ystäväni jälkikäteen kuvaili, kaikessa tuntui Hangon-taika ja oli kuin olisimme juhlineet …

Lue julkaisu
morsian merenneitomallisessa hääpuvussa Hangon Casinonrannassa

Morsiamen look, osa 1 – unelmieni hääpuku

Vaikka vierastankin täydellisyyden hehkuttamista hääsomessa, häälookini osalta on pakko sanoa, että siitä en muuttaisi pienintäkään yksityiskohtaa. Se oli kaikilta osin juuri sellainen kuin olin unelmoinut, …

Lue julkaisu