Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Lukusali

TERVETULOA LUKUSALIIN

Lukusalissa pääset lukemaan kirjoja ja lehtiä. Kirjaudu sisään niin näet ostamasi tuotteet.

154-sivuinen kaikkien aikojen suurin numeromme on täynnä inspiraatiota ja iloa! Sukellamme kymmenen erilaisen hääparin tärkeään päivään, poimi persoonallisista häistä vinkit oman juhlasi toteuttamiseen. Esittelemme kauden trendit sekä suomalaisten hääpukujen ja -asusteiden parhaimmiston upeissa häämuotikuvissa. Tarjoamme kaiken avun häiden järjestämiseen sekä autamme myös hallitsemaan stressiä. Tutustu kauneusvinkkeihin, somesääntöihin, drinkkitrendeihin, diy-ohjeisiin ja mindfulness-harjoituksiin. Mielenkiintoiset matkajutut vievät sinut paikkoihin, jotka ovat täydellisiä häämatkakohteiksi. Lue ja inspiroidu!

Muhkeassa 140-sivuisessa lehdessä on koottuna kaikki, mitä tarvitset unelmiesi häiden järjestämiseen. Esittelemme  vuoden 2018 kauneimman häämuodin ja trendit sekä paneudumme morsianten ja sulhasten tärkeimpiin kosmetiikkauutuuksiin. Oikeat häät -osiossa esittelemme enemmän erilaisia hääjuhlia kuin koskaan aikaisemmin! Suosituissa lukujutuissamme sukellamme muun muassa hääpukusuunnittelijoiden maailmaan, juhlimme Espanjan auringossa, järjestämme vegehäät ja jututamme lukuisia hääalan ammattilaisia, joiden vinkeistä voit napata parhaat omaan päivääsi.

Mennään naimisiin -lehti on täynnä inspiraatiota niin häätyyliin, juhlaan kuin järjestelyihinkin. Tätä tuhtia lukupakettia et saa mistään muualta!

Mennään naimisiin 2/2017 on täynnä ihanaa inspiraatiota ja käytännön vinkkejä! Juhlistamme Suomi100-hengessä upeita suomalaisia hääpukusuunnittelijoita, herkuttelemme kotimaisten kakkutaitureiden luomuksilla ja paljastamme mitä miehet todella ajattelevat häiden järjestämisestä. Oikeat häät -osiossa esittelemme neljät persoonalliset häät, joista voit bongata ideoita omaan juhlaasi. Matkajutuissamme matkustamme kauas Thaimaan lämpöön sekä New Yorkin sykkeeseen ja vietämme hääyötä trendikkäästi koto-Suomessa.

Uusi Mennään naimisiin on kaikki mitä tarvitset unelmiesi häiden järjestämiseen!

Mennään naimisiin on morsiamen must lukupaketti, virtuaalikaaso ja vertaistuki häiden järjestämiseen sekä häähumusta nauttimiseen.

Tutustu kesän kuumimpiin häätrendeihin ja ihanimpiin tyyleihin. Seurasimme hääpuvun teettämistä ja haastattelimme asiantuntijoita, jotta voisimme auttaa sinua löytämään täydellisesti istuvan morsiuspuvun. Paljastamme myös, millaiset alusvaatteet hääpuvun alle kannattaa pukea.

Inspiroidu oikeiden hääparien ideoista ja vinkeistä. Hyödynnä morsiamen muistilistaa omien häiden suunnittelussa tai kerää talteen pienen budjetin säästövinkit. Pyysimme asiantuntijoiltamme täsmäneuvot projektinhallintaan, kilojen karistukseen, parisuhdepulmiin sekä rahahuoliin.

Kokosimme yksiin kansiin kaiken, mitä tarvitset häiden järjestämiseen.

Uusi Häitä päin -opas toimii morsiamen henkilökohtaisena neuvonantajana kosinnasta kiitoskorttien lähetykseen ja häämatkaan asti. Oppaassa käsitellään rennolla ja asiantuntevalla otteella kaikki häiden järjestämisen vaiheet riippumatta siitä, oletko järjestämässä intiimiä tilaisuutta vain läheisten kesken vai hulppeita kartanohäitä sadoille vieraille.

Häitä päin on täynnä tietoa, vinkkejä, neuvoja ja vertaistukea. Lisäksi sen sivuille on jätetty runsaasti tilaa omia muistiinpanoja varten.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu