Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / She Said Yes  / Love me do S/2016

Love me do S/2016

lovemedo2lovemedo5 lovemedo1 lovemedo3 lovemedo4

Viikonloppuna pyörähdin pitkästä aikaa isolla kirkolla, kun Kaapelitehtaalla järjestettiin tämän syksyn Love Me Do -messut. Viime vuonna kinkerit jäivät välistä, koska ei oltu päästy vielä häiden suunnittelun kanssa puusta pitkälle ja alkuvuoden LMD:n skippasin siitä syystä, että olin vain jokin tovi aiemmin ollut Mennään Naimisiin -messuilla.

Tällä kertaa olin menossa mukana ihan jo siitäkin syystä, että mut kutsuttiin hääbloggaajamiittiin. En oo koskaan ollut minkäänlaisessa bloggaajamiitissä, Indiedaysin kemuja lukuunottamatta, joten jännitys meinasi äityä melkoiseksi ennen kuin sitten Facebookin kautta sovittiin erään toisen (mulle ennestään tuntemattoman) morsion kanssa, että tavattaisiin messualueen ulkopuolella ja mentäisiin yhdessä. Jälleen ihan uusi juttu mun kaltaiselleni introvertille!

Aamu- ja iltapäivä menivät oikein mukavasti. Messualue oli kieltämättä hieman liian pieni, mutta mielestäni huomattavasti tunnelmallisempi kuin (hää)messut yleensä. Eipä sieltä periferiassa asuvalle mitenkään hirveän paljoa tarjontaa löytynyt ja meillä kun tuo palvelupuoli on jo jokseenkin reilassa, niin sain keskittyä kaikessa rauhassa messujen visuaaliseen puoleen sekä kaikkeen pieneen ja ei ehkä niin merkittävään hääsettiin. Eli siis kaikista hauskimpaan osuuteen!

Mulla oli ihan mielettömän hauskaa, en oo tutustunut täysin uusiin ihmisiin sitten fuksivuoden ja se jos mikä on virkistävää puuhaa. Oli myös todella mukavaa vaihtaa ajatuksia muiden lähitulevaisuuden morsiamien kanssa ihan kasvotusten ja tulipa messualueella tehtyä pieni ostoskin. Bloggaajamiitistä mukaan saamani jättiläismäisen goodiebagin lisäksi mukaan lähti pieni lisäys hääpukuun 😉

Oliko teistä lukijoista kukaan tämän syksyn Love Me Do -messuilla? Mitä piditte tapahtumasta? Mun on kieltämättä pakko myöntää, että viihdyin vähän paremmin bloggaajaloungessa turisemassa kuin itse messualueella, mutta kokonaisuutena mulle jäi todella hyvä maku suuhun ja saatanpas harkita vielä tammikuunkin messuille osallistumista…

Ei kommentteja

Jätä vastaus