Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Uusin lehti

Häät -lehti ja Mennään naimisiin -lehti yhdistyvät 2019

Häät-lehti ja Mennään naimisiin-lehti yhdistyivät 2019 lopulla! Kahden häälehden resurssien keskittäminen vahvistaa kotimaisuutta, monipuolisuutta ja on lukijan kannalta upea asia. Häät-lehden nimi oli selkeä valinta uudelle lehdelle ja Mennään naimisiin brändi jatkaa vahvasti häämessujen tuottamista.

Häät-lehti ilmestyy paperisena kahdesti vuodessa ja on lehtipisteissä kolme kuukautta esillä. Häät-lehti on hyvittänyt lehden painamisesta ja paperimateriaaleista aiheutuvan hiilijalanjäljen lukijoidensa puolesta, jotta he saavat nauttia painetusta lehdestä hyvillä mielin. Vastuullisuus ja ympäristövaikutusten minimointi ovat tärkeitä tänään, ei vasta huomenna!

Seuraavat häämessut tammikuussa 2021 koronatilanteen salliessa huolivapaan kokoontumisen. Seuraa someamme ja pysyt ajantasalla Suomen kauneimman häämessujen kuulumisista!

Nähdään häämessuilla!

Paula

Häämessujen tuottaja

Tavoitat meidät Facebookissa, Instagramissa @mennaannaimisiin tai sähköpostilla posti@mennaannaimisiin.fi.

Mennään naimisiin DIGILEHdet

Tilaa Mennään naimisiin digilehtiä  – täynnä hääinspiraatiota!