Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Uusin lehti

Häät -lehti ja Mennään naimisiin -lehti yhdistyvät 2019

Vuodesta 1994 asti ilmestynyt Häät-lehti ja vain hiukan nuorempi Mennään naimisiin -lehti yhdistyvät. Ensimmäinen uusi häälehti yhdistymisen jälkeen ilmestyy tammikuussa 2020 Häät-nimisenä ja jatkossa kahdesti vuodessa.

Kahden kotimaisen erikoislehden yhdistäminen yksien kansien sisään tarjoaa lukijoille entistä monipuolisemman, laadukkaasti kotimaassa toimitetun sisällön. Yhdistymisen jälkeen Häät-lehti on ainoa kotimainen hääaiheinen erikoislehti, jonka jokainen numero tavoittaa 80 000–100 000 lukijaa.

Häät-lehden päätoimittaja ja Editus Oy:n toimitusjohtaja Sari Yli-Salomäki kertoo, että yhdistymisessä syntyvän uuden lehden suuntaa luodaan parhaillaan.

– Olemme viime vuosina uudistaneet Häät-lehteä sekä sähköistä häiden suunnittelusivustoa Häät.fitä aktiivisesti, ja nyt meille tarjoutui mahdollisuus luoda kaikkien aikojen suomalainen häälehti. Otimme mahdollisuuden ilolla vastaan.

 

 

Mennään naimisiin -lehden päätoimittaja ja samannimisten häämessujen tuottaja Paula Kirvesmäki sanoo lehtitalojen yhdistämisen olevan upea asia, etenkin lukijoille.

– Resurssien keskittäminen vahvistaa kotimaisuutta ja monipuolisuutta. Häät-lehden nimi oli selkeä valinta uudelle lehdelle, ja Mennään naimisiin -brändi jatkaa vahvasti häämessujen tuottamista.

Seuraavat, 25-vuotisjuhlahäämessut 11.–12.1.2020 Helsingin Wanhassa Satamassa ovat upea paikka tuoda uusi Häät-lehti hääparien ja -alan ulottuville.

Nähdään häämessuilla!

Paula

Häämessujen tuottaja

Tavoitat meidät Facebookissa, Instagramissa @mennaannaimisiin tai sähköpostilla posti@mennaannaimisiin.fi.

Mennään naimisiin DIGILEHdet

Tilaa Mennään naimisiin digilehtiä  – täynnä hääinspiraatiota!