Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Uusin lehti

Mennään naimisiin 2019 ilmestyy 15.1.

ONNI. ONNELLINEN. ONNELLISUUS. 

En olen kovin taikauskoinen ihminen. Toki kopautan pari kertaa puupintaa, kun vitsailen, että olemme säästyneet norovirukselta tänä vuonna. Suuni saattaa täyttyä syljellä, kun näen mustan kissan, mutta en tietenkään ala sylkemään kaduille. Puhallan irtoripsen sormen päältä ja toivon, mutta se on ihan normaalia, eikö?

Onnen ajatellaan toisinaan sisältyvän esimerkiksi onnenamuletteihin. Onni on ollut myötä ensi treffeillä uuden henkilön kanssa tai työnhaussa, kun kaulassa oli tietty koru. Voiko irrallinen koru tuoda onnen luoksesi tai sen positiivisen fiiliksen, jonka saat, kun pidät tiettyä onnenamuletiksi ajattelemaasi korua?  

Pääsääntöisesti asiat menevät hyvin. Onnenamuletteihin luottava ihminen saa jokaisesta onnistumisesta vahvistuksen, että amuletti toimii. Hassua on se, että amuletteihinkin pätee todennäköisyyden teoria, Väistämättä tulee päivä, kun amuletista huolimatta käy hassusti. Silloin korusta voi hetkessä lähteä vuosia siihen kertynyt hyvä karma. Ehkä onnistumiset olivatkin täysin sinun hyvän asenteesi, eivätkä amuletin ansiota.

Positiivinen asenne, amulettikorulla tai ilman, tuo onnen tunteen. Itse olen onnellisin, kun puoliso, lapset ja läheiset ovat onnellisia. Onnellisuus vuorostaan tarttuu ja lisääntyy – ja upeimmillaan tämä tunne on läsnä häätapahtumassa. Onpa häätilaisuus pieni ja intiimi tai iso ja näyttävä, kun hääparista säteilee rakkauden onni ja he ovat onnellisia sylikkäin, silloin onnellisuus valtaa vieraidenkin sydämet.

Tämä lehti tekee minut myös onnelliseksi! Upean Oikeat häät -osion kuvista välittyy onnea ja rakkautta. Onnen taltiointi helpottuu Lakon somevinkeillä ja lisää läsnäoloa hääpäivääsi saat mindfulness-harjoituksilla. Paljon taustatyötä tekevät myös hääammattilaiset. Tätä numeroa varten kurkkasimme, miltä näyttää Krapilla, kun yhtenä päivänä juhlitaan useita erilaisia häitä, sekä seurasimme hääjärjestelijän kiireitä. 

Kel onni on, se onnensa kätkeköön.”  Höpsis vaan! Näytä ja nauti onnestasi hääpäivänäsi. <3

 

Onnellista häävuotta 2019!

Paula
Päätoimittaja

Tavoitat meidät Facebookissa, Instagramissa @mennaannaimisiin tai sähköpostilla posti@mennaannaimisiin.fi.

TILAA UUSIN LEHTI

Tilaa uusin Mennään naimisiin -lehti täynnä hääinspiraatiota suoraan kotiisi kannettuna.