Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Uusin lehti

Mennään naimisiin 2018

Elämä vaatii luontoa

Suomen luonto on yksi maailman kauneimmista ja kauniit luonnonmaisemat, äänet ja tuoksut auttavat päästämään hetkeksi irti vaativista hääsuunnittelutehtävistä. Mieli elpyy parhaiten paikoissa, joissa ajatukset unohtuvat ja jotka saavat mielen lumoutumaan.

Luonto jättää jäljen sydämeen, häätatuoinnit jättävät jälkensä ihoon. Inspiraationa on voinut olla häätanssi, häämatka tai päivittäinen muistutus toisen vierellä kulkemisesta. Näitä saimme vastaukseksi, kun kysyimme pariskunnilta ajatuksia ja merkityksiä heidän häätatuointien takaa.

Luonto inspiroi vahvasti myös hääkattauskuvauksiamme. Kasvien vihreys tai jännittävä sammaleen pehmeä tekstuuri tuo glamouria ja särmää juhlakattaukseen. Vihreää kauneutta saa lautasen reunalle, kun laittaa rohkeasti kasvinlehden paikkakortiksi.

Voisiko kauniimpaa kuvitella kuin häämatkaa Japaniin keväisen kirsikankukinnan aikaan! Japani on salaperäinen, uskomattoman kaunis ja vastakohtien maa. Innostu uuden lehden parhaista häämatkavinkeistä!

Tutustu myös Montenegron upeisiin luontomaisemiin. Saimme kokea kuinka sielu ja silmä lepäävät smaragdin vihreän veden, jylhien vuorten ja auringon paisteen äärellä. Pienistä kylistä ja kaupungeista löytyy aina vanha osa, jonka historia on läsnä sen rakenteissa. Kapeita kujia ja vanhan maailman viestejä on ihanaa tutkia käsi kädessä rakkaan kanssa.

Kuvittele itsesi hetkeksi tuohon kuvaan mukaan, laita varpaat lämpimään veteen ja ota uusin Mennään naimisiin lukemiseksi aurinkoon!

Tavoitat meidät Facebookissa, Instagramissa @mennaannaimisiin tai sähköpostilla posti@mennaannaimisiin.fi.

Kommentoitavaa, juttuideoita, toiveita, palautetta? Ota meihin yhteyttä, palaute on parasta mitä tiedämme!

Paula
Päätoimittaja
paula.kirvesmaki@mennaannaimisiin.fi

Psst! Save the date tyylikkäiden häämessujemme osalta 12.-13.1.2019 Helsingin, Wanhassa Satamassa. Siellä stressi poistuu ja häiden järjestämisen ihanuus tarttuu!

TILAA UUSIN LEHTI

Tilaa uusin Mennään naimisiin -lehti täynnä hääinspiraatiota suoraan kotiisi kannettuna.