Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Ovatko lapset tervetulleita häihin?

Ovatko lapset tervetulleita häihin?

Kun aloitimme sulhaseni kanssa häiden suunnittelun, mietimme sitä ovatko lapset tervetulleita juhlaan. Sulhoni oli ehdottomasti sitä mieltä, että totta kai, mutta jostain syystä itse aluksi epäröin. Mietin, että olisihan se hienoa antaa vanhemmille ns. vapaailta ja ehkä häät ovat enemmänkin aikuisten juhla. Mutta sitten tajusin, ettei se ihan noin mene. Olenkin tullut siihen tulokseen, että lapset todellakin kuuluvat häihin.

Pienokaiset keventävät tunnelmaa pelkällä olemassaolollaan. Oli kyse sitten häistä tai vaikkapa jostain vakavammasta juhlasta, he toimivat hyvin jään rikkojina. Mielestäni lasten äänten pitääkin kuulua juhlissa. Vauvan itku kirkossa, nauru ja leikin äänet juhlapaikalla. Minun ja sulhaseni lähipiiriin kuuluu myös useita muksuja, joiden ehdottomasti haluamme olevan paikalla hääjuhlassa, joten olisi aika epäreilua lähettää osalle perheellisistä ystävistämme lapsirajoitettu hääkutsu.

Ainut mikä minua hieman huolettaa on se, miten pitää lapset viihdytettyinä häissä. Toki heistä on varmasti toisilleen seuraa, mutta jotain aktiviteetteja siellä on oltava jottei oleminen mene muksuilla pelkäksi sokerihumalan hakemiseksi. Varmasti parasta viihdykettä on monelle iPadit ja muu elektroniikka, mutta ajattelin keksiä häihin muutakin lapsia kiinnostavaa ohjelmaa. Juhlapaikkamme sijaitsee meren rannalla, joten turvallisuussyistä aktiviteetit täytyy keksiä pääasiassa sisätiloihin. Tässä muutama bongaamani idea.

 

Kuvakaappaus: Buzzfeed

Kuvakaappaus: Buzzfeed

tekemistä lapsille häihin

Kuvakaappaus:  etsy.com / täältä

Tuleeko mieleen muita hyviä ideoita lasten viihdyttämiseen?

Ei kommentteja

Jätä vastaus