Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Kutsut, joihin olimme supertyytyväsiä

Kutsut, joihin olimme supertyytyväsiä

Melkein kaikki hääkutsut on nyt postitettu! Olen kertonut aiemmin rakastavani kortteja, kuoria, lahjapapereita, teippejä, tarroja… kaikkea, mitä paperikaupoissa myydään. Kutsuista halusin ehdottomasti meidän näköiset, joka tarkoittaa myös simppeliä tyyliä.

Silja-Maria Wihersaari teki kutsuihimme kuvat meistä. Voit lukea kuvittajan valinnasta lisää täältä. Itse tein sommittelun, tekstit ja muut Photarilla. Aluksi ajatuksissa oli jättää tausta valkoiseksi. Myöhemmin pohdin tuon hempeän mintun ja vaalean puuterin välillä. Minttu voitti, ja se on edelleen mielestämme hyvä valinta. Painatimme kutsut Tiksin painossa.

Mukaan tulostimme infolappusen, johon emme ihan hirveästi panostaneet. Aika alkoi tulla vastaan, ja kutsut oli jo ihan järkevää laittaa postiin.
Kirjekuoret askartelimme kaasoni Ninnun kanssa. Voit katsoa ohjeet DIY-kuoriin täältä. Hintaa 30:lle kutsulle ja kuorelle tuli reilu 200 euroa , mutta ovatpa ne saaneet kehujakin. ❤ Me olemme itse tooosi tyytyväisiä!

3 Kommenttia
  • Marjo
    10 huhtikuun, 2017 at 4:06 pm

    No ei ihme, että olette tyytyväisiä. Kutsut on aivan ihanat! 🙂 Ja ihan mahtavaa, että kuorikin on mietitty viimeisen päälle.

  • Maria
    5 elokuun, 2017 at 8:19 am

    Todella ihanat kutsut! Mistä nuo ihanat puuterin väriset kuoret on löytynyt?

Jätä vastaus