Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Kun palkkasimme kuvittajan tekemään hääkutsuja

Kun palkkasimme kuvittajan tekemään hääkutsuja

Rakastan kortteja. Rakastan kauniita kuvia. Meille oli selvää, että kutsuihin panostetaan. Kutsu antaa ensivaikutelman häistä. Kutsukortit saa varmaan tehtyä parilla kympilläkin, mutta voi niihin helposti upota vaikka 400 euroa (kuorineen, kaikkineen).

Ei ole vain yhtä tyyliä, josta pidän. Viime aikoina olen tykännyt etenkin erilaisten fonttien sekoittelusta. Olikin (ja on osittain edelleen) vaikea päättää millaiset kutsut haluamme. Olen kova askartelemaan joulu- ja ystävänpäiväkortteja, mutta hääkutsuista halusin eri tavalla tyylikkäät. En kestä, jos liimaukset pettävät tai koristenauhat ovat vinossa.

Jossain vaiheessa tuli ajatus siitä, että olisi hauska, jos kutsussa olisi meidän kuvamme. En muista millainen ajatuksenkulku oli, mutta laitoin syksyllä viestiä eräälle tutulle kuvittajalle ja kysyin voisiko hän piirtää meistä muotokuvat kutsuihin. Kuvittaja on Silja-Maria Wihersaari (Instasta hänet löytää nimellä siikuwi eli täältä). Ehdin olla Silja-Marian kanssa samassa työpaikassa hetken aikaa, vuosia sitten. Hänen ihanat (usein eläinaiheiset) piirroksensa tekivät vaikutuksen. Meillä on ollut jo pitkään hänen taiteilemansa lintuprintti osana sisustusta. En osannut yhtään kuvitella miltä meidän kuvamme näyttäisivät hänen piirtämänään. Tykkäsin hänen tyylistään lähtökohtaisesti niin paljon, että uskoin pitäväni lopputuloksesta. Silja-Maria vastasi piirtävänsä kuvat mielellään.

Lähetin hänelle meistä sekalaisen läjän kuvia. Yhdessä vaiheessa oli myös ajatus siitä, että hän piirtäisi kutsuihin myös vihkikirkon tai juhlapaikan kuvan. Myöhemmin toivoin kuitenkin kutsun olevan simppelimpi. Kuvittaja laittoi minulle kuvia eri vaiheista ja kysyi mielipiteitä. Ainoa korjausehdotus oli, että Eetun parta saisi olla pidempi. 😀 En ymmärrä näistä kuvitustekniikoista mitään, siksi olikin mielenkiintoista seurata, miten projekti eteni. Kuvat hän maalasi  peiteväreillä ja akvarelleilla. Lopuksi hän teki tietokoneella pieniä muutoksia.

Voi sitä riemun määrää, kun saimme lopulliset kuvat. En olisi ikinä osannut odottaa kenenkään tekevän niin oikean tyylisiä. Olen toljottanut kuvia puhelimesta ja koneelta jatkuvasti ihastellen. 😀 Teen luultavasti itse tekstit ja muut Photoshopilla, ellen löydä jotain näppärämpää vaihtoehtoa. Vielä pitäisi tehdä lopullinen lista vieraista. Se on ollut ehdottomasti hankalalin vaihe häiden suunnittelussa. Palaan kutsuihin myöhemmin, kun ne on postitettu. <3

– Henna

Ps. Lainasin Silja-Marian maalaamia kukkia myös blogin banneriin. Ihania, eikö? 🙂

Ei kommentteja

Jätä vastaus