Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Filosofin morsian  / Kun maratonista tuli sprintti (1 viikko häihin)

Kun maratonista tuli sprintti (1 viikko häihin)

Tekstin kuvat: Astrid Mannerkoski Photography

 

Kiirettä pukkaa kiirettä pukkaa…

Vuoden päivät olemme nyt ylläpitäneet hääblogia. Koko tämän ajan tuntuma on ollut, että eihän tässä missään vaiheessa mikään kiire tule. Asiat ovat edenneet pikkuhiljaa omalla painollaan, ja jos jokin askare on yhtenä päivänä jäänyt tekemättä, on sen ehtinyt hoitaa seuraavana. Matkamme kohti hääpäivää on ollut kevyttä ja rauhallista löntystelyä kohti maalia, eikä kiireen aiheuttama stressi ole pahemmin päässyt pilkistämään ei-toivottua päätään.

Kunnes koittaa sitten se viimeinen viikko ennen häitä 🙂

Viimeisen viikon sprintti

Älkää nyt käsittäkö väärin. Ei tämä hääpari vielä suinkaan millään maitohapoilla ole, eikä “kisa” missään nimessä ole jäämässä puolitiehen. Maali häämöttää kuitenkin jo horisontissa. Monet pienet tekemiset tuntuvat vaan kulminoituvan tälle viimeiselle viikolle. On vieraskirjan ja koristeiden hankkimista, pukujen ja itse hääparin siistimistä, kirkkoharjoitusta, hääohjelman ym. paperimateriaalin valmistelua ja sen semmoista. Siis kaikkea pientä nk. sälää.

Kiireeseen vaikuttaa varmaankin myös se, että reilun kahden viikon häämatkammekin odottaa jo ihan kulman takana. Lentomme lähtee nimittäin heti häiden jälkeisenä maanantaina, mikä tarkoittaa sitä, ettei matkaan valmistautumista voi sitäkään jättää häiden jälkeiselle ajalle. Nyt hankintalistalla on ollut mm. reissuun sopivaa vaatetusta, kenkiä sekä matkan ikuistamiseen vaadittavaa kameralaitteistoa.

Kovalla tempolla etenemme kohti tulevaa lauantaita. Olemme kiireestä huolimatta yrittäneet pitää mielessä, että tällaista suuremman mittakaavan hääsuunnittelua tulee tehtyä – todennäköisesti ja toivottavasti – vain kerran elämässä. Olemme pyrkineet arjenkin keskellä nauttimaan tästä läpikäymästämme positiivisesta kiireestä ja tekemisen meiningistä, sillä onhan häihin ja häämatkaan valmistautuminen kuitenkin ehdottoman iloista ”suorittamista”. Yksin emme myöskään ole olleet, sillä sieltä sun täältä olemme ystäviltämme ja läheisiltämme kuulleet samaa sanomaa:

”Jos voimme jotenkin auttaa niin…”

Ensi lauantaina meistä tulee siis mies ja vaimo. Haluamme molemmat nyt häidemme alla kiittää tästä yhteisestä blogimatkasta. Viimeinen vuosi on ollut ainutlaatuisten tapahtumien aikaa ja toivomme, että olet lukijana tykännyt seurata taivaltamme kohti – kröhöm – ”avioliiton auvoista satamaa”.

Blogin tulevaisuus

Blogi ei tosin ole näillä näkymin tyssäämässä tähän. Koska viimeinen viikko etenee nyt kovalla tempolla, olemme taltioineet tätä hektistä tekemistä myös videomuotoon. Tätä kuvamateriaalia olisi tarkoituksena jakaa myös täällä blogissamme. Myös tuleva häämatkamme Japaniin saanee käsittelyn täällä blogissa.

Tulevien viikkojen aikana blogimme ”hyppää” reaaliajasta hieman hidastettuun tempoon. Kirjoitamme muutaman tekstin valmiiksi ennen tulevaa häämatkaamme ja palaamme jälleen ns. nykytilanteeseen heinäkuun loppupuolella. Jos halajat pysyä ajan tasalla hääpäivästämme ja –matkastamme, seuraathan meitä Instassa @filosofinmorsian.

Kiitos vielä kertaalleen niin lukijoillemme kuin Mennään Naimisiin –lehdellekin tästä yhteisestä polusta. Nähdään häiden tuolla puolen!

– Filosofi ja morsian

tai

”soon to be” Herra ja Rouva Saarikoski

2 Kommentit
 • Mia-Sofia
  kesäkuu 25, 2017 at 7:38 pm

  Ihanaa hääviikkoa <3 Ja totta, te olitte kanssa lähdössä sinne Japaniin! Mielenkiinnolla jään odottamaan ollaanko seikkailtu yhtään samoissa paikoissa 🙂

  • Filosofin Morsian
   kesäkuu 26, 2017 at 6:39 am

   Kiitos!
   Kyllä sinne suunnataan 🙂 Laita viestiä, jos kaipaatte vielä vinkkejä/neuvoja!
   Pysytään kuulolla 🙂

   Terveisin, FM-tiimi

Vastaa