Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Kuinka pieleen voi hääbudjetti mennä – hyvässä ja pahassa

Kuinka pieleen voi hääbudjetti mennä – hyvässä ja pahassa

Olemme molemmat olleet aina surkeita säästämään. Emme valinneet mitään häähankintoja hinta edellä, vaan ihan sillä mikä tuntui ja näytti eniten meiltä. Ruoka, hääkimppu, valokuvaaja ja kutsut olivat viimeinen asia, josta halusimme säästää. Koska makumme on myös toisinaan aika simppeli, voi rahaakin välillä säästyä yllättävissä paikoissa.

Tässä muutama esimerkki siitä, kuinka hääbudjetti menikään pieleen tavalla tai toisella:

Sormukset

suunniteltu 500 euroa

meni 40 euroa

Sormuksiin oli suunniteltu kulutettavaksi 500 euroa. Sekin on korukaupoilla pieni raha, mutta minulle jo aivan liikaa. En pidä juurikaan koruja ja olen kova hävittämään tavaroita, joten halusin päästä halvalla. Lopulta löysin aivan ihanan, hieman maskuliinisen titaanisormuksen. Kaiverrutimme sormuksiimme pätkät Pyhimyksen biisin sanoista. <3

Hotelli

suunniteltu 120 euroa

meni 306 euroa

Oli selvää, että menemme yöksi hotelliin. Emme ole olleet Suomessa montaa kertaa hotellissa. Viime kesänä katsoimme hotelleja hääyöllemme ja hinnat olivat satasen huippeilla. Häämessuilla tartuin Kämp Hotellin tarjoukseen, joten hääyömme maksaa (ainakin) 306 euroa. Minusta silti ihan jees hinta Kämpistä!

Oma hääpukuni

suunniteltu 200 euroa

meni 870 euroa

Kuten sanottu: makuni on simppeli! Haaveilin aluksi 70-luvun henkisestä off shoulder -mekosta, joita ketjuliikkeissä on vilahdellut. Hinnat olivat muutamasta kympistä ylöspäin. Kun sain päähäni kaksiosaisen puvun, tajusin aika äkkiä, että saatan joutua pulittamaan mekosta parikin tonnia. Rime Arodakyn pukuja kuolasin syksystä asti, mutta pohdin vielä parin muunkin merkin ja puvun välillä. Haaveilemani alaosa tuli pieneen alennukseen joulun jälkeen, joten säästin hieman puvun hinnasta.

Kukat

suunniteltu 200 euroa

meni 440 euroa

Alkuun olin ajatellut, että kimppuuni menee 100 euroa ja koristekukkasiin toinen satanen. No kukkakauppa, josta kimppu tulee, on niin ihana, että tilaus on paisunut ja paisunut kukkakimppu kerrallaan. Halusin myös kaasoilleni kukkakimput, tyttärellemme pienen kimpun ja tietty sulhaselle ja bestmaneille kukat rintaan. Lisäksi tilasin hääviikolla kukkaseppeleen itselleni. Koristekukkien osuus jää kyllä pieneksi edelleen.

Omat hääkenkäni

suunniteltu 200 euroa

meni 140 euroa

Halusin vaaleat, metsänvihreät tai viininpunaiset nahka-avokkaat. Löysin omat Tiger of swedenin täydelliset korkkarit Stockan alesta. Eetu tiesi haluavansa Vagabondin ruskeat kengät, joista sai muistaakseni City Shopparilla tai muulla pienen alennuksen.

Myös tuikkukippoihin meni yllättävän paljon, sillä kivoja ei meinannut löytyä mistään. Ostimme about 15 kappaletta H&M Homesta. Eiköhän ne lähde kiertoon seuraavalle hääparille meidän juhlien jälkeen.

– Henna

Ei kommentteja

Jätä vastaus