Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Kolme erilaista vieraskirjaideaa

Kolme erilaista vieraskirjaideaa

Haluaisin ehdottomasti häihin jonkinlaisen vieraskirjan, johon voisi kerätä juhlavierailta terveisiä ja ajatuksia. Vieraskirjan ideahan on vähän hassu, sillä yleensähän siihen kirjoitetaan vain oma nimi – eikä muuta. No ehkä päivämäärä ja paikkakunta. Haluaisin kuitenkin, että hääjuhlassamme oleva vieraskirja olisi paljon enemmän kuin pelkkien nimien listaa. Siksipä poimin Pinterestin avulla kolme mielestäni parasta ja ehkä hieman erilaista vieraskirjaideaa.

Polaroid-vieraskirja

vieraskirja1

Aiva ihana idea! Homman nimi on siis se, että vieraat saavat ottaa itsestään tai seurueestaan Polaroid-kuvan, joka sitten kiinnitetään vieraskirjaan. Mukaan voi pyytää terveisiä, treffiehdotuksia tai vaikkapa elämänohjeita hääparille. Tästä vieraskirjasta tulee ikään kuin albumi häävieraista.

Polaroid-vieraskirjan kokoamiseen tarvitset polaroid-kameran (näitä myydään nykyään muun muassa Gigantissa, muistaakseni hintaa oli noin 80 euroa), Polaroid-filmiä (riippuen filmistä 25 euroa kappale ja yhdelle filmille ei mahdu montaa kuvaa, joten varaudu ostamaan useampi) liimaa/teippiä tai muuta sekä tietenkin itse kirjan. Pöydälle voisi laittaa vaikkapa kauniisiin kehyksiin ohjeet kuinka toimia, jotta vieraat osaavat sitten mahdollisimman itsenäisesti ottaa kuvia ja kirjoittaa terveisensä.

Kuva: Mywedding.com

Pöytänumerovihkot

vieraskirja

Hauska ja käytännöllinen idea eli vihko jokaiseen pöytään. Vihon kanteen kirjoitetaan pöydännumero ja teksti milloin hääpari saa lukea sen pöydän terveiset.

Todella simppeli idea, johon et tarvitse muuta kuin vihkoja (yhtä paljon kuin vain on pöytiä) ja jonkun kauniin kynän. Ainiin ja tietenkin kärsivällisyyttä, sillä kuka malttaa odottaa vaikkapa timanttihääpäivään asti!

Kuva: Thenaturalweddingcompany.co.uk

Videovieraskirja

videovieraskirja

Tämä on näistä kolmesta varmasti hauskin idea – videovieraskirja! Tähän tarvitset kameran jolla voi kuvata videota ja varmaan järkevintä on, jos kamera seisoo omalla jalustallaan. Toinen vaihtoehto on toki, että juhlassa on mukana iPad tai iPhone, joka on vieraiden kuvauskäytössä.

Sama homma kuin Polaroid-vieraskirjassa, eli vieraiden kannattaa antaa itsenäisesti kuvata tervehdysvideot. Ohjeet tietenkin kannattaa laittaa esille. Video on siinä mielessä kätevä, että jos juhlahumussa ei yksinkertaisesti vain jaksa kirjoittaa pitkää lorua, voi sen kertoa helposti ja nopeasti videolle. Ja jos editointitaitoja löytyy, vieraiden videotervehdyksistä voi tehdä hauskan koosteen, jota voi sitten myöhemminkin katsella (vaikkapa porukalla).

Kuva: http://blog.weddingpaperdivas.com/

Millainen vieraskirja on sinun mielestäni paras?

 

Ei kommentteja

Vastaa