Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Kirjoitus jota tuleva sulhanen ei saa missään nimessä nähdä

Kirjoitus jota tuleva sulhanen ei saa missään nimessä nähdä

Vannotin Samulille, ettei tule kurkkimaan tätä kirjoitusta, sillä luvassa on sneak peek -kuvia häämekosta! Kävin sovittamassa pukua, joka on tällä hetkellä Ateljé Tuhkimotarinan Heidi Tuiskun hellässä huomassa. Jos itse puvun hankinnan eeppinen tarina on mennyt sinulta ohi, käy lukemassa siitä täältä.

Tilasin puvun Ebayn kautta, käytettynä. Otin siis melkoisen riskin, sillä en voinut olla mitenkään varma sopiiko puku minulle ollenkaan. Onneksi kuitenkin mekko mahtui päälle, mutta lyhentää sitä täytyi roimasti. Epälin hieman aluksi, että kuinkakohan lyhennys edes onnistuu, sillä mekossa oli helmassa upea pitsireunus. Onneksi Heidi vakuutteli, että lyhennys onnistuu ja pitsinkin saa pidettyä helmassa.

AAmekko2

AAmekko10

AAmekko11

Heidi Tuisku toteuttaa hääpuku-unelmia

AAmekko6

AAmekko9

Mikään helppo homma puvun lyhennys ei kuitenkaan ollut. Pitsi oli ommeltu helmaan siimalla ja kuulema milloin milläkin ristipistolla. Ratkomisessa on siis mennyt tovi. Lyhennyksen lisäksi pukuani muokattiin paremmin istuvaksi, olkaimia pidennettiin, sekä mekkoon ommellaan vielä ennen h-hetkeä nappi jolla pitkä laahus saadaan kiinni, esimerkiksi tanssin ajaksi.

AAmekko8

AAmekko4

 

Sovittelin Tuhkimotarinassa myös ihanaa, pitkää, kaksi tasoista huntua. Olen pitkään pohtinut, että otanko huntua ollenkaan, sillä häämekon laahus on tosiaan jo itsessään näyttävä. Heidi kuitenkin totesi, että tämä saattaa nyt hyvinkin olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun huntua voi käyttää, joten olen nyt vahvasti kallistunut hunnun kannalle.

AAmekko7

AAmekko5

Löysin Tuhkimotarinan suositusten kautta. Liikeestä löytyy ompelupalvelujen lisäksi muun muassa koruja, kenkiä, sukkanauhoja ja kaikkea muuta kivaa häälookin luomista varten. Heidi ompelee myös itse aivan mielettömiä hääpukuja, joten jos unelmien mekko on haaveissa suosittelen lämpimästi kääntymään Tuhkimotarinan puoleen.

Ei kommentteja

Jätä vastaus