Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Mitä kiitoslahjaksi kaasoille ja bestmaneille?

Mitä kiitoslahjaksi kaasoille ja bestmaneille?

Kiitoslahjat olivat asia, joka hyppäsi mieleen aina häävalmistelujen edetessä. Halusimme muistaa kaasoja ja bestmaneja avusta. Eetu halusi hankkia kahdelle bestmanilleen jotain yhteiseen harrastukseen liittyen. Niinpä miehet saivat päiväkalastusluvat, vieheet ja luottokortin kokoiset monitoimityökalut. Hyvin keksitty!

Minun oli vähän haastavampaa keksiä sopivaa lahjaa. Varsinkin, kun halusin aluksi väkisin ostaa molemmille kaasoille samanlaiset lahjat. Koru taitaa olla aika klassinen vaihtoehto. Toinen kaasoni ei vain juurikaan pidä koruja, joten helyt olisivat menneet varmasti hänen kohdallaan hukkaan. Pyörin kesän kynnyksellä kaupoissa, joissa oli kaasojeni tyylisiä tavaroita. Granitista löytyi toiselle hanallinen booliastia. Pian sen jälkeen löysin toiselle kaasolle Riviera Maisonin coolerin. Niiden ympärille ostin vähän teemaan sopivia juttuja.

Paras oivallukseni oli, etten ostanut molemmille naisille samanlaisia lahjoja. Teema oli kuitenkin yhtenäinen.  Ja kyllä, ajatus on tärkein. Halusin kuitenkin antaa myös vähän ajatusta heille, jotka tekivät kaikkensa auttaakseen minua hääpäivänä. Sitä kiitoksen määrää on vaikea mahduttaa lahjakassiin.

 

-Henna

Kolme viimeistä kuvaa: Mirai Image/Timo Saarinen

Ei kommentteja

Jätä vastaus