Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Kihlat New Yorkissa

Kihlat New Yorkissa

Kosinta tapahtui maailman upeimmassa kaupungissa, New Yorkissa ja pakko myötää – minulla ei ollut hajuakaan, että se tapahtuisi.

nykki1

Toukokuussa 2014 matkasimme Samulin kanssa lomalle New Yorkiin. Kärsin lentopelosta, joten reissu yli kahdeksan tunnin lentoineen tuntui aluksi ihan mahdottomalta ajatukselta. Onneksi koneeseen noustuani (ja rauhoittavan napattuani) oloni rentoutui ja lentokin meni todella mukavasti.

Rakastuin New Yorkiin heti! Aivan mielettömän upea mesta. Vuokrasimme kämpän Air bnb’n kautta Lower East Sidelta. Samulille kulmat olivat jo tutut, sillä hän oli käynyt aiemmin keikkailemassa kaupungissa pariin otteeseen.

Koko reissun ajan olo oli epätodellinen, en olisi malttanut nukkua yhtään. Fiilis oli kuin olisin ollut leffassa! Epätodelliseksi reissun teki myös se, että törmäsin kahteen Sinkkuelämää-sarjan tähteen: Sarah Jessica Parkeriin ja Cynthia Nixoniin.

1908324_10152520041254529_7839664972237933720_n

Nixonin kohtaaminen oli todella nolo, sillä en edes aluksi tunnistanut koko naista. Hän tuli ystävällisesti kysymään meiltä, kartan kanssa keskellä Manhattania pyöriviltä turisteilta, että tarvitsemmeko apua. Tyypilliseen suomalaiseen tyyliin vastasin ”ei kiitos” – vieläpä aika töykeästi (puolustuksekseni on pakko sanoa, että olin hieman sekaisin jet lagista ja metropolin hulinasta). Samuli tuijotti minua suu auki epäuskoisena kysyen, että enkö tunnistanut kuka hän oli. Pakko sanoa, että jälkeenpäin hävetti!

Parkeriin törmäsimme myös aivan sattumalta. Sinänsä huvittavaa, että olimme juuri kävelemässä Sinkkuelämää-kuvauspaikan läheisyydessä (pakkohan sitä oli käydä todistamassa omin silmin sarjasta tutut, kuuluisat portaat) ja tähti lapsineen sattui juuri kävelemään kadulla aivan edessämme. Melkoinen yhteensattuma.

timsquare

Mutta itse kosintaan! Vietin reissussa myös syntymäpäiviäni ja varsinainen juhlapäivä alkoi ihanalla brunssilla, tunnelmallisessa dinerissa. Brunssin jälkeen nautiskelimme muutamat mimosat ja tarkoitus oli päivä viettää shoppailen – illalla menisimme sitten hienosti syömään. Kun palasimme ostoksilta takaisin asunnolle, menin hetkeksi lepäämään ja siinä se sitten tapahtui, Samuli kosi. Olin niin liikkuttunut, että rupesin vain itkemään (onnesta). Sain kuitenkin sanotuksi: ”juu.”

Se oli elämäni romanttisin ja liikuttavin hetki. Samuli kertoi, että hän oli ollut koko päivän ihan hermona, minä en ollut kylläkään huomannut sitä lainkaan. Yllätys siis onnistui.

kihlatkuvat

Olimme aiemmin jo päättäneet, että kihlasormuksia emme hanki. Tarkoitus oli hommata jotain ”pysyvämpää”, niinpä reissun jälkeen suuntasimme Impact Tattoon Jussi Kokkarisen pakeille ja herra teki meille upeat kihlatatskat.

Ei kommentteja

Jätä vastaus