Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Karkkibuffet-inspiraatiota

Karkkibuffet-inspiraatiota

Karkkibuffet ei ole nykyään mikään uusi juttu, vaan se taitaa löytyä lähes kaikista häistä. Näin olen ainakin ymmärtänyt, mitä nyt olen selaillut hääaiheisia keskustelupalstoja. Ajatus isosta määrästä irtokarkkeja viehättää minuakin, mutta millainen buffetin pitäisi olla, siitä en ole vielä ihan varma. Olen hillitön salmiakin ja lakun ystävä, joten mietin voisiko tarjolla olla pelkästään näitä karkkeja? Toisaalta, olisi hyvä olla valinnanvaraa, jotta myös vieraat löytävät jotain herkutusta. Sillä eihän se buffetti ole vain minua varten…

Tässä namubuffetti Inspiraatiota ja varoitus – näitä kuvia ei kannata katsella, mikäli olet herkkulakossa!

 

Kuvakaappaus: colincowieweddings.com / One Love Photo

Kuvakaappaus: colincowieweddings.com / One Love Photo

Irtokarkkien sijasta herkkubuffetissa voisi olla tarjolla donitseja tai macaronseja. Toisaalta tämä saattaisi tulla todella kalliiksi, sillä kaikille vieraille pitäisi olla varattuna vähintään yksi donitsi ja jos joku haluaakin ottaa kaksi, niin joku jäisi ilman. Eli tällainen buffet sopii paremmin ehkä pienempiin häihin.

Toinen hauska idea irttareiden tilalle olisi jäätelö-,  tai vohvelibuffetti! Nämä olisivat hittejä varsinkin lapsivieraiden keskuudessa.

Kuvakkaappus: Buzzfeed / veronicayem.wordpress.com / apartystyle.com

Kuvakkaappus: Buzzfeed / veronicayem.wordpress.com / apartystyle.com

Karkkipussien täytyy ehdottomasti olla vintage-henkisiä. Varsinkin tuollainen nimikoitu pussi on samalla myös hauska vieraslahja ja muisto häistä.

 

 

 

 

 Mikä näistä herkkubuffeteista olisi eniten sinun mieleen?

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus